Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Naša firma sa zaoberá službami pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, lesníctvo. Ponúkame výrobu kovových konštrukcií a výrobkov, povrchové úpravy aj zváranie kovov, nakladanie s odpadmi, likvidáciu vybraných materiálov vrátane recyklácie. Ďalej spracovanie a likvidáciu drevných materiálov, sériové sústružnícke a frézarské práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zateplenie fasád - rekonštrukcia budov.

Stavebná firma. Realizácie stavieb, rekonštrukcie, projekcie. Stavby na kľúč: - rodinné domy - priemyselné stavby - administratívne budovy - školy. Rekonštrukcia objektov: - hotely, penzióny - rodinné domy, bytové domy práca: - zateplenie a rekonštrukcia fasád - výmena okien - okná plastové, EUROokna - obklady, dlažby - ...

Spoločnosť Rolizo spol. s r.o. pôsobí už od roku 1995 v oblasti realizácií stavieb a stavebných úprav vedúcich k úspore energie. Vo svojej činnosti sa firma Rolizo spol. s r.o. sústredí predovšetkým na zákazkovú výrobu a montáž polykarbonátových stavieb - skleníkov, svetlíkov, bazénových krytov, zimných záhrad a prístreškov. Zaoberá sa dodávkami ...

Výroba: - schody - schodisko - zábradlia - vchodové striešky - sklenené dvere a zásteny. Zámočnícka výroba.

Spoločnosť KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídliaca v Juhomoravskom kraji sa už viac ako 50 rokov špecializuje na výrobu hliníkových odliatkov liatych do bentonitového piesku a kokíl. Na základe dlhoročných skúseností v tejto oblasti výroby, a tým pádom veľké znalosti odbore, ponúkame iba kvalitné a presné výrobky. Našimi hlavnými odberateľmi sú ...

Spoločnosť POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojárskej výroby, zameriava sa na realizáciu konštrukcií, ich montáž a povrchovú úpravu.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Kúrenárske práce Montáž - oceľové konštrukcie Drobné murárske práce Zváračské práce Zámočnícke práce Vodoinštalatérske práce

Služby: - chrómovanie - saténové chrómovanie - niklovanie - saténové niklovanie - zinkovanie hromadné - černenie - hromadné niklovanie.

Zameriavame sa na kusovú výrobu, malé a stredné série. Robíme aj väčšie série, a to v prípade výroby súčiastok, ako sú skrutky prietokové či duté, matice vrátane prevlečných či korunových, podložky, futra, prietoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdlá, redukcie, zátky. Vyrábame z tyčového materiálu alebo obrábame dodané polotovary ...

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Služby v oblasti strojárstva: - spracovanie plechu - povrchovej úpravy výrobkov - montáže. CNC obrábanie (frézovanie, sústruženie) a zváranie. Výroba pre: - automobilový priemysel - textilný priemysel - potravinársky priemysel - energetický priemysel - ťažobný priemysel.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Milan Bláha sa zameriava na zámočnícke práce, zváranie a výrobu oceľových konštrukcií a montáž a servis priemyselných technológií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Spoločnosť KOVOKASAL sa zameriava na CNC obrábanie pre kusovú aj sériovú výrobu a pri spolupráci s externou firmou sa môžu postarať aj o tepelné spracovanie a povrchovú úpravu.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.