Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

IRP Steel s.r.o. sa zameriava na sériovú kovovýrobu, tryskanie a práškové lakovanie výrobkov a vyrába záhradné doplnky

Profilock s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk, mreží, zábradlí a plotov, ďalej na zabezpečenie objektov, údržbu bytových fondov, otváranie dverí a mnoho ďalšieho.

Firma S & D STROJÍRNA Prosetín s.r.o. v okrese Chrudim má dlhoročnú tradíciu v oblasti strojárstva a kovovýroby. Výrobný program firmy je prevažne zameraný na výrobu zdvíhacích a technologických zariadení, oceľových konštrukcií, vzduchotechniky, lodných telies a zvarencov. Naša pôsobnosť je v mestách Chrudim, Pardubice, Hradec Králové. Výroba, ...

Zámočníctvo Gruber sa zameriava na predaj zámkov, vložiek, zámkového zabezpečenia, nábytkového kovania a mnohých ďalších produktov, poskytuje zámočnícke služby a vykonáva opravy a prestavby vložiek a zámkov.

ZÁMKARSTVO JÍRO, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj kľúčov, zámkov a vložiek, montáže a opravy zámkov, predaj trezorov a núdzové otváranie bytov, automobilov a trezorov.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimných záhrad -garážová vráta -bezpečnostné mreže -SIETE proti hmyzu -lamelové dvere. predaj: -hliníkové profily -rattanový nábytok -sedací súpravy.

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Montáž, kompletné dodávky, inštalácia: -zariadenie vodo, topo, plyn -vodoinštalácia, vodoinštalatérstvo, vodoinštalačné práce -kúrenárske práce, vykurovanie a kúrenie, kúrenárstvo -plynoinštalácia STL a NTL, plynové rozvody, prípojky a kotolne, plynu, plynárstvo -odpadová kanalizácia -rozvody tlakového vzduchu -rozvody požiarnej ...

Kovovýroba, kovoobrábanie: -soustružení -frézování -vŕtanie -CNC obrábanie -protahování a obrážanie drážok na pero -brúsené Výroba, predaj: -brousící stroje na lyže -náhradná diely na motocykle -rozety na moto -náhradná diely na poľnohospodárske stroje a Multicar.

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie objektov - fasády - podkrovné vstavby - výkopové práce Zákazkové zámočníctvo.

Výroba: -sanitární program pre invalidov: -madla k WC, vani, umývadlám a do sprchy. Zákazková zámočnícka výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dvere, okná -oceľové konštrukcia -schodiště, zábradlia. Výroba, ostrenie, brúsenie: -vrtací, frézovacie nástroje -kovové súčasti. Zváračské práce. Referencie: - ...

GALVANOVŇA. Úprava kovov: Galvanické pokovanie: - zinkovanie - niklovanie - fosfátovanie - tvrdochróm. Rozmer tovaru maximálne: - 1400 x 700 x 600 mm. Po dohode možno aj väčšie kusy.

práca: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

-Velkoobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo Obráběčství

činnosť - obrábanie kovov a plastov.

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

Spracovanie plechu a pálenie laserom. Firma KOVOMONT ZRUČ s.r.o. sa zameriava na spracovanie plechov. Hlavný výrobný program tvorí pálenie laserom TRUMPF TCL 3030S, vysekávanie a strihanie plechov na CNC strojoch. Ďalej sa medzi naše služby radí ohýbanie plechov na ohraňovacích, vŕtanie, závitovanie, navarovanie a lisovanie svorníkov a ...

Sedlčanské nožiarske družstvo reprezentuje už tradičnú a skúsenú spoločnosť známu v Českej republike aj v mnohých európskych a svetových krajinách pod značkou KDS. Zameriavame sa najmä na výrobu kuchynských a mäsiarskych nožov, kuchynského a mäsiarskeho náčinia, nožníc pre domácnosť a rezných dielov do mäsostrojov a kuchynských robotov. Náš ...