Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Firma TECES s.r.o. so sídlom v Jihlave sa už od roku 2003 zaoberá dodávkami a montážou priemyselných a domových rozvodov. V rámci našej činnosti ponúkame všetky inštalatérske a kúrenárske práce, vrátane montáže solárnych systémov a tepelných čerpadiel. Súčasne s ponúkanými prácami realizujeme aj zámočnícke práce. Pôsobíme predovšetkým v okrese ...

CNC a NC ohýbanie rúrok a profilov. CNC zakružovanie rúrok a profilov. NC zakružovanie plechov. Zámočnícke, zváračské práce, delenie materiálov. Výroba, servis a predaj výfukov. Tvárnenie koncov rúrok do D 60x4. Tvárnenie profilov na krútiacim stroji. Brus trubiek do 30mm na stacionárne rotačné brúske.

Zámočníctvo Smolinka Kroměříž vyrába a montuje štandardné aj atypické výrobky zo železa i ocele. Zámočnícke práce: - zákazkové výrobky zo železa a ocele - vráta, brány, schody, ploty, mreže, prístrešky, zábradlia - oceľové konštrukcie. klampiarske práce - výrobky z materiálov meď, titánzinok, pozink. kováčske práce - na predaj ...

Kovovýroba, strojárska výroba kusová a malosériová: -výrobky, diely, zariadenia, konštrukcia zo železného oceľového kovového materiálu -ekologická nádoba -obrábanie -frézovanie.

Strojárenská spoločnosť STT SERVIS, s.r.o. sa zaoberá zákazkovou strojárenskou výrobou so zameraním na presné CNC obrábanie na moderných obrábacích stojí značky DOOSAN, FERMAT, UNISIGN. Vykonávame komplexné služby od prípravy výkresovej dokumentácie, výroby CNC programov, zváranie, obrábanie až po prípadnú povrchovú úpravu. Medzi naše aktivity ...

Obrábačstvo, kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Výroba: - súčiastok pre elektrotechnický priemysel, súčiastky.

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Zámočnícke práce, zámočníctvo. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Zákazková sústružnícka výroba, sériová výroba na sústružníckych automatoch.

Zámočníctvo. Zákazková výroba, kovovýroba z nerezu, hliníka a berevných kovov, montáže: - schodisko - zábradlia vnútorné i vonkajšie - skladací nezezové leštené zábradlie - kovové dvere - vstupné systémy - interiérové doplnky.

Výroba, kovovýroba: - ohýbané výlisky - lisované dielce, diely - hlbokoťažné a postupové dielce - montážne zostavy pre stavebný priemysel: - okenné kovanie - vstrekované dielce z plastu pre automobilový priemysel: - reflektory, telesá a držiaky reflektorov, chrómované ozdobné rámy reflektorov.

Umelecké kováčstvo, reštaurátorstvo, nožiarstvo, výroba z nerezu, zámočníctvo.

Kováreň VIVA je jedna z najmodernejších kováční strednej Európy. Výroba: - zápustkové výkovky z legovaných, mikrolegovaných, uhlíkových a konštrukčných ocelí.

Výroba foriem pre tvarovanie výliskov z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v hrúbke 0, 2 mm - 3 mm metódou vákuového aj pretlakového pozitívneho a negatívneho tvarovania, vrátane mechanického predtvarovania.

Havarijné, poruchová služba -kúrenie -voda -plyn. Práca: -inštalatérske -kúrenárske -plynárske -zámočnícke -pokrývačské -klampiarske -všetky montážne práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnosť termínovaných objednávok.

Predaj, veľkoobchod: -farby, laky -farba fasádna, interiérová -fasádne farby akrylátové, silikátové a silikónová, biela a prefarbená -omietky, omietka -penetrácia -renovačný materiál, špeciálne laky a zatepľovacie systémy značky DÜFA -maliarske potreby, drogéria -ochranné pracovné pomôcky -živicové a akrylátové biele aj farebné náterové ...

Strojárska výroba: - CNC sústruženie - CNC frézovanie - obrábanie - brúsenie Montáže podzostáv meracích a kontrolných pomôcok, alebo celých strojov.

Spoločnosť CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. sa zameriava na technológie vstrekovania plastov, foriem a nástrojov. Prevádzkujeme vlastnú nástrojáreň a vstrekovňou plastov, ponúkame konštrukcie, výrobu a aplikácia horúcich systémov na vstrekovanie plastov. Sme schopní zabezpečiť komplexné riešenie foriem od konštrukčného návrhu formy po dodávku ...

Servis, opravy strojných a technologických zariadení. Kovovýroba, zámočníctvo, oceľové konštrukcie.

Práca, predaj: -kovovýroba -obrábačské -sústružnícke, frézarské -obrábanie, opracovanie, práca na cnc strojoch -strojné zámočnícke práce.

Stavebná činnosť: - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia - suchá výstavba - zatepľovanie a opravy fasád - vykonávanie keramických obkladov a dlažieb - projekčné práce Projektovanie rodinných a bytových domov. Zámočníctvo, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - haly - schodisko - obrábanie Autodoprava