Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie, ploty, brány, vráta, zábradlie, schody, dopravníky, elevátor, oceľový zásobník, síl, opekací súpravy a udiarne. Zámočnícke a klampiarske práce. Atypické konštrukcie podľa dodaných aj vlastných projektov.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií na zákazku pre občianske, poľnohospodárske a priemyselné stavby. Poskytujeme tieto služby: - strihanie a ohýbanie - zakružovanie a práce na hydraulickom lise - montáže - demontáže - zváračské práce

Technické inšpekcie v hutníckom a strojárskom odbore. Organizujeme prehliadky a inšpekcie: - kapacitné a organizačné - finálna kontrola výrobku - priebežné prehliadka kvality - dohľadové na kontrolný proces a technológiu - predexpedičné - nakládkový a vykládkový.

Vývoj, výroba, dodávka: -stroje na spracovanie krmív a sypkých materiálov pre priemyselné výrobne poľnohospodárske spoločnosti,družstvá, súkromné roľníky: -valcové šrotovníky, mačkače zrnín, drviče granúl -horizontálne miešačky sypkých hmôt -výrobne kŕmnych zmesí -zariadenia pre priemyselný mikrovlnný ohrev: ...

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupňa -Príchytky k roštom. služby: -atypické rozmery -úprava rezom -žárový zinok -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -oceľové konštrukcie. Obchodná činnosť. Colná deklarácia. prevádzkareň: -u ihrisko areál.

Kovovýroba, práce: -lisování plechov za studena -dělení materiálov. - CNC frézovanie a sústruženie - ohýbanie rúrok

Predmetom činnosti spoločnosti TMK construction s.r.o. je predovšetkým výroba strojov, zariadení, kovovýroba a zámočníctvo.

Strojárenská výroba: - obrábanie kovov - sústruženie, frézovanie - zámočnícke práce.

Výroba: -tvaroviek ploty, brány vrátane pohonu -CNC obrábanie -Práca na frézovaných, sústružníckych centrách -obrábění odliatkov, nerezu, výkovkov -výroba strojných dielcov malosériových aj vícesériových -nerezové dielce, nerezové zábradlia, komponenty.

Výroba kľúčov Znojmo - kľúčová služba, autokľúče s čipom, imobilizérom, diaľkovým ovládaním, predaj zámkov, vložiek, nožov, opravy, poradenství.Výměna obalov u autokľúč, výmena batérií, vyrezanie nové planžety. FAB, TOKOZ, GUARD, EVVA, ABUS, MUL-T-LOCK, ISEO, GEGE. Brúsenie nožov. nožníc, sekier, kuch. nožov, zatváracích, do kosačiek, ...

Zaoberáme sa vývojom, výrobou, distribúciou a exportom plastov. Používame technológie vytláčanie a vstrekovanie plastov (drobné plastové výlisky) - lisovanie plastov na zákazku. Sme držiteľmi certifikátu ČSN EN ISO 9001: 2016. Z nášho sortimentu: - PVC lišty pre zatepľovanie ETICS, sadrokartóny a omietky - plastové potrubie KLIMAFLEX SB pre ...

Montáž pozberových liniek - plechové silá, dopravníky, elevátory, čističky a ďalšie. Dodávka zámočníckych prác, ako sú posuvné brány, dvojkrídlové brány, vráta, železné oplotenie a pergoly. Zákazková výroba drobných konštrukcií.