Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Oprava, servis: - osobné automobily - prestavby vozidiel - náhradné diely. Zámočníctvo, nástrojárstvo.

CNC obrábanie, sústruženie, frézovanie ocele, farebných kovov i plastov vrátane povrchovej úpravy. Strojné obrábanie podľa výkresovej dokumentácie alebo vzoru.

Kovoobrábanie, obrábanie kovov. Vŕtanie. Rezanie závitov, závitovanie. Delenie materálu.

VÝROBA: Konštrukcia a výrobky: - oceľové a nerezové schodisko a zábradlie - oceľové zábradlie balkónov a lodžií pre panelové bytové domy -oceľové mreže Zariadenia pre výrobné a obchodné prevádzky, zariadenia pre reštauračné a spoločenské priestory: - manipulačné vozíky na výrobu okien - ložisková dráha pre výrobnú linku - vybavenie ...

Stavebná činnosť. Demolácia. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - výrobky zo železa - bezbariérové prístupy. Údržba a správa nehnuteľností vrátane opráv. Rozvody vody, plynu a kúrenia. Práca: - zámočnícke - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Kovovýroba. Výroba: - nábytok v kombinácii kov a drevo: - záhradné súpravy - stoly, lavice, stoličky s operadlom - záhradná hojdacia lavica - hojdačky - hrantíky, stojany na kvety. Kovové nohy sú zvárané, sedák a opierky z dreva.

Elektromontážne práce, elektromontáže. - elektrorevízia, revízia elektroinštalácie. Drobné murárske a zámočnícke práce.

Kovoobrábanie frézka, sústruh Zámočníctvo - kováčstvo

Predaj - náhradné diely Všetky karosárske práce, práce na rovnacej stolici Zváranie automotoplastu

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba a spracovanie skla -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a ...

Práca: -zámočnícke -lisovanie plechu, delenie plechu a materiálov -zváranie konštrukcií, brán, zábradlí a plotov -umývanie nákladných a osobných áut*, autá -striekanie spodkov -umelecké kováčstvo. Poľnohospodárska výroba.

Zámočnícke práce, zámočníctvo. Zváračské práce, zváranie. Výroba: - mreže - vráta - ploty - zábradlie - ľahké oceľové konštrukcie. Veľkochod, predaj, dodávka: - hutnícky materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, preprava: - sťahovanie.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo, zákazková výroba. Kovovýroba: -mreže -ploty -brány, vráta -zábradlie -krbové náradie -koša na drevo -svietniky -držiaky na hrantíky.

Realizácia, dodávka, montáže: - technologické rozvody pre plynné a kvapalné médiá. Vykonávame transfery technologických celkov. Zváranie oceľových konštrukcií. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. Servis, údržba: - technologické zariadenia.

Obrábačstvo. Kovoobrábanie, spracovanie a obrábanie kovových dielov. Programovanie CNC strojov.

Výškové práce, práce vo výškach. -rizikové výrub stromov (popr. ošetrenie, prerezávka) -natieračské práce -fasády -klampiarske, tesárske a pokrývačské práce -opravy komínov -zábrany proti vtáctvu -demolácia, demontáže -umývanie okien -práca s plošiny -všetky stavebné práce -vyžínanie náletových porastov, trávnych plôch, sadov viníc aj ...

Zámočník Praha, otváranie, montáž, oprava zámkov

Remeslo: -zámočník. Zámočníctvo.

Remeselnícke práce: - zámočnícke práce, zámočníctvo.

Kľúčová služba: -výroba kľúčov. Predaj, montáž: -kľúče -špeciálne kľúče -autokľúče s imobilizérom -zámky -vložky -kovanie -trezory -štítky dverí, kľučky. SGHK - Systémy generálneho a hlavného kľúča = kľúčové systémy. -kľúčové príslušenstvo - farebné rozlišovače, prívesky, autoprívesky. Gravírovanie: -dverné, informačné štítky, ...

Zákazkové kovoobrábanie, obrábanie kovov aj nerezu. CNC a konvenčné frézovanie, sústruženie, vŕtanie, vyvrtávanie a brúsenie kovov.

Technické služby: - v odboroch elektro, energetiky a zámočníckych prác.

Výroba: -obrábanie kovov -zámočnícka výroba -výroba foriem pre betónové prefabrikáty a platikára -náhradné diely zahraničnej proviencie -nákladné kontajnery -dopravníky. Kovoobrábanie: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo: -delenie materiálu -zváranie v ochrannej atmosfére. Výroba, predaj: -jednoúčelové ...