Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Zákazková kovovýroba strojov a ich častí. Pre našich zákazníkov vytvárame: - diely pre zemné stroje, bagre, rekultivátory a strojové linky - čelné manipulátory a zemné stroje - strojné súčasti - oceľové konštrukcie. A ponúkame aj služby: - sústruženie - zváranie v ochrannej atmosfére - tryskanie oceľovými brokmi - frézovanie ...

Chemické izolácie proti vlhkosti v tuneloch, šachtách a kanalizácii. Železiarske a zámočnícke práce v podzemných komplexoch na odstránenie priesakov vody.

Kovovýroba - CNC spracovanie plechu - zváranie, glavírovanie, prášková lakovňa - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky (rudlá, kolieska, vozíky)

Strojárska výroba a konštrukcia: - jednoduché a špeciálne stroje - technológia zariadenia - komplexné dodávky technologického vybavenie - nástroje - CNC obrábanie kovov.

Katodická ochrana podzemných zariadení vrátane projekčných prác a realizácií stavieb. Geoelektrické a korózne prieskumné merania, meranie bludných prúdov.

Správa nehnuteľností. Práca: -inštalatérske -kúrenárske -elektrikárske -murárske -zámočnícke -klampiarske, pokrývačské -izolačná

Opravy, servis: - osobné, dodávkové vozidlá - motorky - veteráni - záhradná technika. Práca: - zámočnícke - zváračské - klampiarske - kúrenárske.

Gravírovanie laserom Poskytuje - poradenstvo v odbore laserov Zváranie - mikronavarovanie Rezanie - vŕtanie - značenie laserom

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Ponúkame kovoobrábanie, CNC obrábanie, brúsenie naguľato, ostrenie či opravy a výrobu kovoobrábacích nástrojov. Vykonávame zámočnícke práce.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Výroba: -kovoobrábanie -obrábanie presných súčastí na CNC obrábacích centrách, sústruženie -meranie vrátane protokolu na 3D meradle, 3D* meranie (priestorové meranie) Držiteľ oprávnenia certifikácie ISO 9001.

Kovovýroba - sústruženie, frézovanie, tvarovanie - zváračské práce Služby - dodávková autodoprava tuzemská i zahraničná

Interiéry Kompletná zámočnícka výroba Nerez / sklo / oceľ

Certifikát ISO 9001:2000 Prášková ekologická lakovňa. Povrchová úprava kovov: - lakovanie práškovými plastmi - nanášanie epoxidové, epoxipolyesterové, polyesterové farby -renovácia AL diskov, kolies - predaj Držiakov na PET fľaše

Galvanizácia kovov -kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj. závod Tremošnice: -galvanické pozinkovanie s modrým, olivovým a žltým chromátom, -dekor. eloxovanie - fosfátovanie -alk. oxidáciu - morenie do dĺžky -čistenie ultrazvukom - chromátovanie hliníka -niklovanie závod Obernzell u Pasau, SRN - zinkovanie do 6 m dĺžky - ...

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Predaj - brusivo Predaj - hutnícky materiál Predaj - náradie Zámočníctvo, výroba - oceľové konštrukcie, tepelné spracovanie Prevádzkárne: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Sústruženie. Frézovanie Súradnicové vŕtanie Kapilárne spájkovanie Koordinácia výrobných kooperácií podľa priania zákazníka. Výroba na našich strojoch u našich partnerov.

Kovovýroba: - zámočníctvo, pasiarstvo - zastrešenie polycarbonátom - autobusové zastávky - kováčske zádradlia a brány (posuvné, krídlové) - zváranie TIG, WIG, MAG - nerez zábradlia, bytové a stavebné konštrukcie - montáž výrobných hál - výroba strojov na zákazku - oplotenie

Práca: -truhlárske. -podlahárske. -sklenárske. -zámočnícke. -elektroinštalačný.

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Firma KRONUS nadväzuje na remeselnú tradíciu svojich predkov. Je technicky vybavená pre malosériovú výrobu. Ponuka zámočníckych prác, výroba z nerezu a mosadze. Výroba: -nerezové vane na kúpeľné a rehabilitačné účely - listové schánky na zamurovanie do steny, či stĺpika plotu, zadný výber - dvojkrídlové aj posuvné brány a vráta ...

Remeslá, služby - jadrové vŕtanie - diamantové rezanie otvorov Predaj, opravy, servis, bazár - náradie HILTI

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.