Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Spoločnosť DAKO-CZ, a.s. sa zaoberá vývojom, výrobou a servisom brzdových systémov pre koľajové vozidlá. Našou spoločnosť nájdete v meste Třemošnice. Predovšetkým vyrábame pneumatické brzdové systémy pre lokomotívy, železničné osobné a nákladné vozne, prímestskej jednotky a vozy metra. Súčasťou výrobnej náplne je tiež výroba ...

Výroba: - závesné a kotviace prvky určené na montáž sadrokartónu. divízia: nástrojáreň: - sústruženie, frézovanie, brúsenie, elektroerozní obrábanie - výroba nástrojov. Lisovňa. Drôtený program.

Leštenie foriem, nástrojov a špeciálnych dielov, s vysokými nárokmi na kvalitu a presnosť povrchu najmä pre automobilový priemysel, pohľadové a technické výlisky pre výrobu svetelnej techniky a interiérových dielov. Leštenie do zrkadlového lesku, technického lesku. Renovácia - údržba, oprava leštených plôch. Leštenie prototypových ...

Dodávka, predaj, oprava, servis: - banské stroje - dopravníky, banské vozy, koľajový materiál. Výroba: - oceľové konštrukcie - tryskanie, pálenie, frézovanie, zváranie, žíhanie, kalenie.

práca: -zemní -drátová telekomunikačné, vedenie v miestnych sieťach vrátane nadväzujúcich káblových súborov -drátová telekomunikačné vedenia v diaľkových sieťach vrátane nadväzujúcich káblových súborov.

Poľnohospodárska činnosť. Poľnohospodárska prvovýroba, výroba: - rastlinná - živočíšna - poľnohospodárske produkty. Doprava, autodoprava cestná: - osobné - nákladné - vnútroštátne - medzinárodná preprava. Kovovýroba, kovoobrábanie.

Leštenie titánu, svetlovodov a rôznych kovov.

Murár, zámočník, stavby na kľúč.

Predaj, výroba: -presné, kvalitné plastové výrobky a komponenty. -obrábění pomocou moderných CNC strojov.

Spoločnosť STP Group, s.r.o. sa špecializuje na stavebno-technické prieskumy. Vykonávame a zaisťujeme stavebno-technické prieskumy, spracovanie odborných posudkov a návrhov sanačných opatrení železobetónových alebo murovaných objektov. Zákazníkom sme schopní tiež poskytnúť ďalšie vzdelávanie v stavebníctve prostredníctvom praktických kurzov. Na ...

Revitalizácia panelových domov a realizácie zimných záhrad.

Hromadná výroba, plechových dielov na excentrických a hydraulických lisoch do 250t.