Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Komplexné služby v oblasti BOZP a PO: - poradenstvo, poradenské služby, rekvalifikácia, kurzy v oblasti bezpečnosti práce av súvisiacich oblastiach - certifikácia pracovníkov akreditovaným certifikačným orgánom - BEZPEČNOSŤ A OCHRANA ZDRAVIA PRI PRÁCU: - celkové zabezpečenie BOZP - školenia a vzdelávanie ...

Výroba, oprava, montáž: -oceľové konštrukcie -zariadenia na odprášenie priemyselných prachov -drviče -zariadenia pre kameňolomy a pieskovne -technologické zariadenia -sila, zásobníky -dopravníky reťazové a pásové, redlery. Oprava: -generálne opravy banských zariadení a veľkostrojov. Prevíjanie elektromotorov. Práca: ...

Ponúkame voľnú kapacitu na zváranie a obrábanie kovov. Práca, kovovýroba, výroba: - ohýbanie rúrok - ohýbanie pásovej ocele - zváranie kovov MIG, TIG - zváranie nerez, hliník - obrábanie kovov - CNC sústruženie, obrábanie - oceľové konštrukcie - vjazdové brány - turnikety a závory - ploty a schody - montáž dverných a ...

Ponúkame voľnú kapacitu na vertikálnom frézovacom centre s automatickou výmenou nástroja pre kusovú aj malosériovú výrobu. Všetky 3 osi plne riadené v rozsahu obrábania d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je vďaka svojej modernej technológii, ktorá zaručuje vysoký výkon, vhodné aj na sériovú výrobu. Stroj je vhodný aj pre glavírovacie operácie. ...

Činnosť: - umelecké kováčstvo - zámočníctvo

Montá, demontáž: - oceľové konštrukcie - priemyselné technológie - zváranie - zámočnícke práce

Strojárska výroba: - CNC delenie materiálu laserom, CNC ohraňovanie - zakružovanie - zváranie - obrábanie - zámočníctvo

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Povrchová úprava kovov - ručné brúsenie a leštenie - leštenie v práškovom automate. Kompletizácia vodovodných armatúr. Montáž vzduchotechnického potrubia a klimatizačných jednotiek. Ubytovacie služby - ubytovňa.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Kovovýroba, zámočníctvo, CNC obrábanie Výroba strojov a zariadení - miešacie (hnetacie) stroje Prevádzkareň: Výrobné 952 Hradec Králové (skladisková oblasť)

Predaj, servis, oprava, požičovňa: - náradie, stavebné stroje a mechanizácia z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavebné a blokové píly na delenie tehál, zámkovej dlažby a stavebných blokov do priemeru diamantového kotúča 900 mm, rezače škár, frézy na betón, hladičky betónu, vibračné ...

Zváračské práce. Potrubárske práce. Montáž - oceľové potrubie - plynovody. Výstavba a rekonštrukcia regulačných staníc plynu.

Sústruženie - frézovanie - vŕtanie. Brúsenie a leštenie - farebné kovy sanitárnej armatúry, rozdeľovače, pánty pre nábytkársky priemysel, špeciálne dielce, vrátane zaistenia ľahkých montážnych prác.

Činnosť: - frézovanie - sústruženie - lisovanie, zváranie - výroba oceľovej konštrukcie - povrchové úpravy

Zámočnícke práce. Služby: -otváranie zámkov dverí, áut, trezorov

Kovovýroba, zákazková strojárska výroba - zváračské práce - zámočnícke práce - obrábačské práce - výroba ozubených a reťazových kolies.

Činnosť: - CNC sústruženie - frézovanie

Výroba: - vačkové spínače, hlavné spínače, CNC sústruženie - solárna technika. Výroba priemyselných spínačov a staveniskových rozvádzačov. Kompletácia a kovoobrábanie - CNC sústruženie - frézovanie - vŕtanie.

Stavebná činnosť - prípravné práce - obkladačské práce - izolačné práce - projektová dokumentácia - stavebný dozor - zámočnícke práce - prenájom lešenia - autodoprava kontajnerová nákladná. Výroba - kovové dvere a brány.

Zákazková výroba, predaj: -atypická výroba z konštrukčnej ocele, nerezu a mosadze v kombinácii s drevom a sklom (drevo a sklo), vrátane povrchových ochrán (povrchová ochrana) -truhlárska výroba. Špecializácia - výroba: -stáčanie špirálových a ohýbaných madiel z konštrukčnej ocele, nerezu, mosadze a dreva (špirálové, ohýbané ...