Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Činnosť: -zámočnícka výroba -zváranie MIG* -zváranie brán a dverí (kov*, plech, výdreva) -opravy a výroba nástrojov a súčastí zemných strojov -rezanie, vŕtanie, ohýbanie -zváranie konštrukcií.

Povrchová úprava kovov - ručné brúsenie a leštenie - leštenie v práškovom automate. Kompletizácia vodovodných armatúr. Montáž vzduchotechnického potrubia a klimatizačných jednotiek. Ubytovacie služby - ubytovňa.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Kovovýroba, zámočníctvo, CNC obrábanie Výroba strojov a zariadení - miešacie (hnetacie) stroje Prevádzkareň: Výrobné 952 Hradec Králové (skladisková oblasť)

Predaj, servis, oprava, požičovňa: - náradie, stavebné stroje a mechanizácia z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavebné a blokové píly na delenie tehál, zámkovej dlažby a stavebných blokov do priemeru diamantového kotúča 900 mm, rezače škár, frézy na betón, hladičky betónu, vibračné ...

Zváračské práce. Potrubárske práce. Montáž - oceľové potrubie - plynovody. Výstavba a rekonštrukcia regulačných staníc plynu.

Sústruženie - frézovanie - vŕtanie. Brúsenie a leštenie - farebné kovy sanitárnej armatúry, rozdeľovače, pánty pre nábytkársky priemysel, špeciálne dielce, vrátane zaistenia ľahkých montážnych prác.

Činnosť: - frézovanie - sústruženie - lisovanie, zváranie - výroba oceľovej konštrukcie - povrchové úpravy

Zámočnícke práce. Služby: -otváranie zámkov dverí, áut, trezorov

Kovovýroba, zákazková strojárska výroba - zváračské práce - zámočnícke práce - obrábačské práce - výroba ozubených a reťazových kolies.

Činnosť: - CNC sústruženie - frézovanie

Výroba: - vačkové spínače, hlavné spínače, CNC sústruženie - solárna technika. Výroba priemyselných spínačov a staveniskových rozvádzačov. Kompletácia a kovoobrábanie - CNC sústruženie - frézovanie - vŕtanie.

Stavebná činnosť - prípravné práce - obkladačské práce - izolačné práce - projektová dokumentácia - stavebný dozor - zámočnícke práce - prenájom lešenia - autodoprava kontajnerová nákladná. Výroba - kovové dvere a brány.

Zákazková výroba, predaj: -atypická výroba z konštrukčnej ocele, nerezu a mosadze v kombinácii s drevom a sklom (drevo a sklo), vrátane povrchových ochrán (povrchová ochrana) -truhlárska výroba. Špecializácia - výroba: -stáčanie špirálových a ohýbaných madiel z konštrukčnej ocele, nerezu, mosadze a dreva (špirálové, ohýbané ...

Výroba, dodávka, predaj: - technologické potrubné rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonštrukcia tlakových nádob - výroba celkov pre potravinársky a farmaceutický priemysel - čistiaca stanica C.I.P. - ručné zváranie metódou TIG s použitím agregátov Migatronic - dokonalé formovanie zvarov - delenie rúrok na ...

Spracovanie, výroba, predaj: -tvrdokovy -diely zo spekaných karbidov -doštičky -guľatina, púzdra -profilované a zvláštne tvary -brúsenie priemerov (na guľato), rovinné -elektroerozívne obrábanie -letovanie spekaných karbidov.

Návrhy a konštrukcia polotovarov a dielov, stavba foriem, lisovanie a vzorkovanie kovových a plastových častí.

Zaoberáme sa tenkovrstvovým pokovovaním vodivých aj nevodivých materiálov vo vákuu so špecializáciou na plastové výlisky. Táto technológia je vhodná na elektromagnetické odrušenie výrobkov (našou špecializáciou sú tienené krabičky), na zlepšenie povrchových a vzhľadových vlastností výrobkov (svetlomety, bižutéria, obaly kozmetiky, zrkadlá a ...

Zákazková výroba kovorobných dielov a konštrukcií. Služby: obrábanie, brúsenie, pálenie plazmou, vŕtanie, vytláčanie, ohýbanie. Sériová výroba dielov a príslušenstva pre motorové vozidlá, priemyselné armatúry a poľnohospodárske stroje.

Výroba, predaj: - vstrekované plastové a lisované kovové diely - vstrekovacia forma - lisovacie nástroje - vývoj, konštrukcia a výroba vstrekovacích foriem a lisovacích nástrojov vo vlastnej nástrojárni - vstrekovanie plastov na vstrekovacích lisoch (vrátane dielov s kovovými záliskami), lisovanie kovov na excentrických lisoch a ...

Práca: -delenie materiálov -zámočnícke

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -priemyselné objekty. Staviteľstvo. Remeselnícke práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -zváračské. Výrobky z konštrukčných ocelí: -kovové dvere, okenné rámy, rámové konštrukcie, mreže -stavebné a dekoratívne výrobky. Projektová a inžinierska činnosť.