Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Zámočnícke práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dielce -zábradlie -oceľové konštrukcie

Umelecké kováčstvo: - brány - adventné svietniky - vianočné stojančeky pre stromčeky - ploty, zábradlia, točité schody. Zámočnícke práce. Kováčske práce. Dodávka: - malá poľnohospodárska mechanizácia.

Stavebné zámočníctvo: -pre BÝVANIE A PODNIKANIE: -kompletná finalizácia vstupných priestor -atypické zámočnícke konštrukcie -komplexná rekonštrukcia vchodov a spoločných priestorov bytových domov -výroba a montáž lexanových zástreškov, zábradlia a ostatných kovových konštrukcií vo všetkých variantoch povrchových ...

Zákazková výroba z nerezovej ocele -komponenty aj celej konštrukcie strojných zariadení -výroba presných lisovaných dielov na CNC ohraňovacom lise -výroba zváraných, plechových a profilových konštrukcií -malo a stredne sériová výroba dielov z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba aj pre zahraničných ...

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Výroba strojov a foriem - obrábanie - delenie vodným lúčom a laserom - sústruženie - brúsenie - povrchové úpravy.

Brusiareň, brúsenie, predaj: - drevoobrábacie nástroje

Kľúčové a trezorové centrum. Práca: -zámočníctvo

Kovovýroba. Práca: -obrábanie -zámočníctvo -klampiarstvo

KOTÍŠ s.r.o. je stabilná spoločnosť ponúkajúca svojim zákazníkom kvalitné spracovanie profilov, trubiek, plechov a ďalších hutných polotovarov na moderných CNC strojoch.

Kovovýroba, predaj: - výrobky - nerez, hliník, oceľ - zváranie - hliník - obrábanie - lisovanie - hliníkové lode a stroje na výrobu a spracovanie sladkovodných rýb.

Činnosť: - CNC kovoobrábanie - zámočníctvo.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo a pasiarstvo.

Činnosť: - aplikácia ochranných povrchov Line-x - využíva v rámci automobilového priemyslu, ľahkého aj ťažkého priemyslu, v poľnohospodárstve a vo vojenskom a námornom odbore

Výroba - špeciálne nástroje podľa výkresu Povrchové úpravy kovov

Brúsenie Sústruženie na CNC strojoch - frézovanie na CNC strojoch - vŕtanie

Výroba, predaj: - elektrické výrobky nízkeho napätia - elektrické skrine Práca: - elektromontáže - plazmové rezanie kovu - studené ohýbanie kovu - zváranie - práškové zafarbenie.

Ponúkame: - podlahárstvo - klampiarstvo - pokrývačstvo - murárstvo - montáž, opravy a údržba vyhradených elektrických zariadení - zámočníctvo - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. - stavebný dozor - upratovacie práce - sklenárske práce.

Výroba, predaj: - nábytok všetkého druhu - zámočníctvo výroba zámkov a kovania.