Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...

Ak zháňate niekoho, kto by Vám opravil kvapkajúci kohútik, zostavil nábytok, vymaľoval, pripojil novú práčku či nabrúsil nože potom je tu pre vás Kutil Ondra zo Zlína. Hodinový manžel pre Zlína okolie: - zámočnícke práce a kovovýroba - inštalatérske a kúrenárske opravy - brúsenie náradia a nástrojov - drobné murárske práce a opravy - ...

Obrábanie kovov a plastov. Trieskové obrábanie - frézovanie, sústruženie, rovinné brúsenie, brúsenie na guľato, cnc obrábanie. Obrábanie polotovarov napríklad sústruženie a frézovanie odliatkov, výkovkov a výpalkov.

LABO Metal s.r.o. sa špecializuje na obrábanie a povrchovú úpravu nerezového materiálu a ušľachtilých kovov. Výroba: - architektonické a konštrukčné prvky z nerezovej ocele - kusová aj sériová výroba - veľkoplošné gravírovanie - tlač na plech - leptanie - brúsenie - laserové vyrezávanie. prevádzkareň: LABO Metal s.r.o. Oldrichov ...

Firma Polach zaisťuje v Tachove stolárske práce. Stolárstvo: - drevené okná - drevené dvere - zárubne. Ďalej prevádzkujeme brusiareň. Brúsime: - píly - hobľovacie nože - reťaze na motorové píly - kuchynské nože a ďalšie nástroje pre dom aj záhradu.

Kovovýroba, zámočníctvo: - ploty, vráta, brány, mreže.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínajúca firma v oblastiach: - konštrukčný design - konštrukcia a vývoj plastových, plechových a interiérových dielov - vypracovanie projektov - sériová aj kusová výroba vo frézovaní.

Výroba, montáž, opravy a rekonštrukcia - tlakové zariadenia, kotly a tlakové nádoby - parné a horúcovodné kotly - potrubné systémy. Činnosť - zváračské práce - klampiarske a izolatérske práce - lakovnícke práce - výroba, montáž a demontáž oceľových konštrukcií.

Spoločnosť JBP - Servis, s.r.o. pôsobí na trhu viac ako 10 rokov. Jej sídlom je Sezimovo Ústí v okrese Tábor. Hlavným predmetom podnikania spoločnosti JBP - Servis, s.r.o. je: - zákazková a malosériová kovovýroba - obrábanie a zváranie kovov - nástrojárstvo - zámočníctvo - výroba náhradných dielov - renovácia prevodoviek - montáž ...

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo - ručné spracovanie kovov. Výroba - ploty, brány, mreže, zábradlia - pánty, kľučky, dverové kovania - svietniky a svietidlá - nerezové zábradlie - markízy, schránky.

Montážne, zámočnícke a zváračské práce vo výškach aj na zemi.

Činnosť: - kováč - kováčske práce

Výroba tepelnej energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - plynoinštalácia - zámočnícke práce - vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

Podnikáme v oblastiach stolárstva, pozemnej stavby, zámočníctva, autodoprava a zemnej práce. Stolárstvo: - drevené okná - dvere interiérové, exteriérové - vráta - vjazdové brány - schodisko - plávajúce / masívne podlahy - kuchynské linky - vstavané skrine - pergoly, altány - nábytok. Stavebné práce: - výstavba a rekonštrukcia ...

Výroba: -kovoobrábanie -sústruženie na CNC strojoch -vŕtanie -frézovanie -lisovanie -brúsení -vlastná výroba mosadzných svoriek pre autobatérie -obrábanie odliatkov a výkovkov z rôznych materiálov -obrábame aj umelé hmoty.

Kovovýroba - výroba hliníkovej futbalovej bránky - výroba hasičského rozdeľovača Činnosť - zámočnícke práce - zváračské práce - pálenie laserom - hranenie, stáčanie plechov - sústruženie a frézovanie CNC. Predaj hutného materiálu.

Spoločnosť KTP je zabehnutú firmu s 10-ročnou tradíciou na trhu so zariadeniami pre indukčný ohrev. Vývoj, konštrukcia a montáž zariadení na indukčný ohrev a jednoúčelové elektroniky. Obrábanie mechanických dielov Konštrukcia a výroba: - vŕtacie a závitovacie hlavy - upínače - rozpínacie prípravky - nožové držiaky - špeciálne držiaky ...

Zámočníctvo, práca: - zámočnícke - zváračské.

Práca: - zváranie hliníka, nerezu.

Výroba, montáž, opravy, servis - vodné turbíny. Činnosť - obrábanie - opieskovanie povrchov.

Činnosť: - zámočníctvo - kovovýroba - zváračské práce Výroba: - vráta, ploty, mreže - schodisko.

Obrábanie kovov: - sústuženie - frézovanie - brúsenie - vŕtanie, delenie materiálu - tepelné spracovanie - povrchová úprava.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezovej ocele a hliníka - atrakcie pre plavecké a relaxačné bazény - nerezové zábradlie - nerezové pracovné stoly - nábytok, bytové doplnky Zváranie TIG.

Výroba: - plastové diely - slnečné clony - elektro zostavy Nástrojáreň - výroba nástrojov na vstrekovanie termoplastov