Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Elektromontáže, elektromontážne práce - rozvody, opravy a údržba el. zariadenia - domová a bytová elektroinštalácia - montáž osvetlenia. Stavebné práce - murárske práce - natieračské práce - búracie práce - zámočnícke práce.

Povrchová úprava výrobkov: - náter základovou, vrchnou farbou - nástčik základovou, vrchnou farbou - komaxit (práškové lakovanie) - žiarové zinkovanie - galvanické zinkovanie.

Kovovýroba: - obrábanie na CNC strojoch - tvarovanie, ohýbanie, frézovanie, uhlovanie, strihanie plechov. Klampiarske a zámočnícke práce. Predaj: - hutnícky materiál - potrubné dielce - profilová oceľ - rúrky, guľatiny.

Nástrojáreň MIPON s.r.o. - výroba (prípravky strižné, dierovacie a lisovacie, montážne pneumaticky ovládané) - brúsenie, ostrenie - kompletné služby v oblasti elektroerozívneho obrábania, hĺbenia a drôtového rezania, frézovania aj CNC, sústruženie

Kovovýroba. Práca: -ohýbanie, ohraňovanie. -CNC sústruženie. -rezanie laserom. -zváračské. -lakovanie.

MCM company, s.r.o. sa zaoberá pracovaním plechov - rezanie plazmou - ohýbanie plechov. Prevádzkareň Priekopy 1228/39 594 01 Veľké Meziříčí

Výroba a vývoj strojov a prototypov na zákazku: -ozubené kolesá, ozubenie -lyžiarske vleky -stroje na zákazku -špeciálne stroje -jednoúčelové zariadenia -súčasti anódových žeriavov. Práca: -kovoobrábanie -generálne opravy.

Zámočníctvo Prenájom movitých vecí Reklamné a marketingové služby Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Prípravné práce na realizáciu stavby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Dokončovacie stavebné ...

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Vykonáva: -vložkovanie nádrží plastom aj oceľou -signalizácia netesností -revízia nádrží a nádrží -likvidácia odpadov -likvidácia ekologických záťaží -zámočnícke práce. Dodávka, montáž: -kompletné technologické vybavenie čerpacích staníc. Autodoprava.

Tvarové rezanie plechov: - kyslík-propán do hrúbky mat.300mm - plazmou do hrúbky mat.30 mm - nadrozmerné výpalky do šírky 4 600mm a dĺžky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Výroba: -drôtený program Služby: -ohýbanie, lisovanie, zváranie a poprípade aj povrchová úprava drôtu.

Naše služby: - likvidácia autovrakov - prenájom skladovacích plôch. - znalecké odhady -kovoobrábanie

Non-stop zámočnícka pohotovosť - výroba kľúčov - otváranie dverí bez poškodenia - montáž a výmena zámkov a vložiek - otvorenie zaseknutého trezoru.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba, predaj: - zimné záhrady do bytu - hybridný pohon k elektrovozíkom pre seniorov - zásobník na kapsule pre všetky typy kávovarov - krmítko pre vtáky.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Umelecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - mreže na presklené dvere a okná Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - ...

Kováčstvo, podkovárstvo. Práca: - kováčske - zámočnícke - sústružnícke - zváračské - skružovanie profilových materiálov na stáčačke - lisovanie na hydraulickom lise - podkovanie koní. Výroba: - kované prvky - schodisko - zábradlie - stolíky - dvere - vráta - regály - oceľové prístrešky - skokový materiál pre ...

Kováčstvo, výroba: - razba mincí, predvádzanie razby v dobových kostýmoch - kované ploty, mreže, zábradlia - kované ozdoby.

Služby: - presné obrábanie - nekonvenčné obrábanie - zváranie - výroba tvarovo náročných dielov - výroba skrutky - zdravotnícke prípravky a nástrojové boxy do zdravotníckych zariadení

- Prezúvanie - vyvažovanie - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obrábačstvo. Príjem zákaziek 6.00-22.00.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.