Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Kovovýroba: - obrábanie na CNC strojoch - tvarovanie, ohýbanie, frézovanie, uhlovanie, strihanie plechov. Klampiarske a zámočnícke práce. Predaj: - hutnícky materiál - potrubné dielce - profilová oceľ - rúrky, guľatiny.

Nástrojáreň MIPON s.r.o. - výroba (prípravky strižné, dierovacie a lisovacie, montážne pneumaticky ovládané) - brúsenie, ostrenie - kompletné služby v oblasti elektroerozívneho obrábania, hĺbenia a drôtového rezania, frézovania aj CNC, sústruženie

Kovovýroba. Práca: -ohýbanie, ohraňovanie. -CNC sústruženie. -rezanie laserom. -zváračské. -lakovanie.

MCM company, s.r.o. sa zaoberá pracovaním plechov - rezanie plazmou - ohýbanie plechov. Prevádzkareň Priekopy 1228/39 594 01 Veľké Meziříčí

Výroba a vývoj strojov a prototypov na zákazku: -ozubené kolesá, ozubenie -lyžiarske vleky -stroje na zákazku -špeciálne stroje -jednoúčelové zariadenia -súčasti anódových žeriavov. Práca: -kovoobrábanie -generálne opravy.

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Vykonáva: -vložkovanie nádrží plastom aj oceľou -signalizácia netesností -revízia nádrží a nádrží -likvidácia odpadov -likvidácia ekologických záťaží -zámočnícke práce. Dodávka, montáž: -kompletné technologické vybavenie čerpacích staníc. Autodoprava.

Tvarové rezanie plechov: - kyslík-propán do hrúbky mat.300mm - plazmou do hrúbky mat.30 mm - nadrozmerné výpalky do šírky 4 600mm a dĺžky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Výroba: -drôtený program Služby: -ohýbanie, lisovanie, zváranie a poprípade aj povrchová úprava drôtu.

Naše služby: - likvidácia autovrakov - prenájom skladovacích plôch. - znalecké odhady -kovoobrábanie

Non-stop zámočnícka pohotovosť - výroba kľúčov - otváranie dverí bez poškodenia - montáž a výmena zámkov a vložiek - otvorenie zaseknutého trezoru.

Vykonávame mobilné tlakové tryskanie a nátery a poradenstvo v oblasti povrchovej úpravy kovov a iných materiálov. Ďalej priemyselné bezpečnostné a dopravné značenie.

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba, predaj: - zimné záhrady do bytu - hybridný pohon k elektrovozíkom pre seniorov - zásobník na kapsule pre všetky typy kávovarov - krmítko pre vtáky.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Umelecké KOVÁŘSTVÍ/ART Craft METAL Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - mreže na presklené dvere a okná Návrhy a výroba - originálne ručne robené kusy zo železa, farebných kovov, antikora aj v kombinácii s drevom a kameňom - ...

Kováčstvo, podkovárstvo. Práca: - kováčske - zámočnícke - sústružnícke - zváračské - skružovanie profilových materiálov na stáčačke - lisovanie na hydraulickom lise - podkovanie koní. Výroba: - kované prvky - schodisko - zábradlie - stolíky - dvere - vráta - regály - oceľové prístrešky - skokový materiál pre ...

Kováčstvo, výroba: - razba mincí, predvádzanie razby v dobových kostýmoch - kované ploty, mreže, zábradlia - kované ozdoby.

Služby: - presné obrábanie - nekonvenčné obrábanie - zváranie - výroba tvarovo náročných dielov - výroba skrutky - zdravotnícke prípravky a nástrojové boxy do zdravotníckych zariadení

- Prezúvanie - vyvažovanie - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obrábačstvo. Príjem zákaziek 6.00-22.00.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Výroba: - Rootsove dúchadlá - dúchadlové sústroje - aeračné membrány - deflagračné (protiexplozívne) poistky. Záručný aj pozáručný servis, opravy: - dúchadlá. Obrábanie na CNC aj klasických strojoch.

Ponúkame stroje, nástroje, náradie a potreby pre drevoobrábací a nábytkársky priemysel Ďalej ponúkame: brúsenie, zvoz a rozvoz nástrojov servis strojov aj nástrojov zaistíme financovanie strojov

Výroba: - hliníkové profily, rúrky, tyče a hotových dielov z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové farby, eloxovanie, chromatovanie, snímanie povlakov - delenie, frézovanie, vŕtanie, sústruženie, rezanie závitov, ohýbanie.