Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Elektro, zámočníctvo, doprava, prípravné práce pre stavby: -montáž, opravy a komplexné dodávky informačných, telekomunikačných sietí a rozvodov. -opravy a montáže oznamovacieho, zabezpečovacieho a elektro zariadenie na ČD. -zemní práce, Kabeláž, vjazdové systémy, zámočnícke práce. .

Kovovýroba, zváranie, ohýbanie, povrchové úpravy kovov a ďalšie ...

činnosť: - CNC obrábanie - kovoobrábanie

Práca, remeslo: - umelecký kováč - zámočník

Zámočnícke práce, výroba, montáž - vstupné brány - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonov.

Povrchové úpravy, korózne inžinierstvo ochrana životného prostredia a ekológie. Služby v odbore ochrany materiálov a výrobkov: -koroze -povrchová úprava materiálov, kovov, kovových konštrukcií -znalecké posudky, súdny znalec -VÝVOJ, výskum v oblasti korózie a povrchovej úpravy -Hodnotenie vlastností náterových hmôt a koróznej ...

Práca, remeslo: - zámočníctvo - kovovýroba - zváranie

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -obaly, fólie, pásky, preložky, vlnitá lepenka, škatule, kartóny, sáčky, vrecia, etikety. Ponúkame: -černění, chrómovanie, niklovanie, zinkovanie, fosfátovanie, eloxovanie, leštenie, CNC obrábanie, zámočníctvo, zváranie. -kovovýroba.

zámočníctvo: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, zváranie, kovoobrábanie, strihanie, ohýbanie, sústruženie, vŕtanie, sústruženie a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodísk, atypických, systémových -potravinové do interiéru a exteriéru.

činnosť: - kovoobrábanie - kovovýroba - strojné zámočníctvo

Zámočníctvo. práca: -zámečnické, zámočník -brúsené: -kotoučové píly, SK ** píly -frézy na drevo -hoblovací nože, nože na mletie a drvenie plastov -řetězy píl pre stavby -svařování CO2 -vŕtanie -frézování -brúsené na guľato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS * a SK ** -nože do drvičov.

práca: - brúsenie, brusiareň kovov - frézovanie aj zvislé (kov) - CNC frézovanie - obrábanie v 3D. Výroba: - formy EPP, EPS - lisovacie nástroje - presných súčasťou i celých strojov a výrobných liniek podľa dodanej dokumentácie.

Výroba, lisovňa, lisovanie: - plastové diely pre automobilový, potravinársky, elektrotechnický a stavebný priemysel nástrojáreň: - výroba foriem

činnosť: - teflonování - povrchové úpravy, aplikácie teflónu.

Kovoobrábanie na CNC strojoch ... Frézovanie a sústruženie na CNC strojoch, 4-osové obrábanie, 5-osé obrábanie, programovanie CNC strojov, príprava technológie ...

Zámočníctvo, zváranie TIG, MAG a Elektróda, Montáže konštrukcií a potrubárske práce

Práce zváračské v oblasti hliníka a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlie - bytové doplnky.

Spoločnosť RYKO, a.s. sa vyvinula z firmy RYKO s.r.o., ktorá v procese privatizácie verejnou súťažou získala niekdajšie Železničné opravovne a strojárne v Děčíne. Naša hlavná činnosť je zameraná na opravy a revízie železničných nákladných vozňov, zámočníctvo, kovovýrobu alebo stolárstvo. Vykonávame rekonštrukcie i modernizácie vagónov za účelom ...

Spoločnosť RYKO, a.s. sa vyvinula z firmy RYKO s.r.o., ktorá v procese privatizácie verejnou súťažou získala niekdajšie Železničné opravovne a strojárne v Děčíne. Naša hlavná činnosť je zameraná na opravy a revízie železničných nákladných vozňov, zámočníctvo, kovovýrobu alebo stolárstvo. Vykonávame rekonštrukcie i modernizácie vagónov za účelom ...

Nástrojáreň. Výroba, kovovýroba: - vstrekovacích foriem, bočné diely chladičov automobilov - nástroje pre priestorovo komplikované diely - diely chladičov - rozvody chladiacej kvapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba foriem.