Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

CNC kovoobrábanie: sústruženie a frézovanie, vrátane povrchových úprav

Naša firma sa špecializuje na jadrové vŕtanie, rezanie stenovou pílou, demolačné práce pomocou diaľkovo riadených robotov. Ďalej vykonávame chemické kotvenie a protipožiarne upchávky.

Intoza CNC s.r.o. je spoločnosť so strojárskym zaměřením.Provádíme predovšetkým obrábanie na CNC a klasických strojoch - sústruhoch a frézkách.Naše strojné vybavenie umožňuje komplexnú výrobu presných dielov a to od kusovej až po sériovú výrobu.Vedle osobného prístupu a početných skúseností Vám ponúkame kompletný servis vrátane finálnych ...

Firma IBEKOV - Ivo Böhm sa od svojho počiatku zameriava na kováčsku a zámočnícku výrobu. Ďalej tiež vykonávame reštaurátorské práce a venujeme sa kovoobrábanie. Medzi naše výrobky patria kľučky a kovania, ploty, brány, zábradlia, mreže a ďalšie zámočnícke produkty. Nájdete nás v obci Černuc, okres Kladno. Práca, remeslo: - zámočníctvo, ...

Brúsenie nástrojov pre obrábanie. Návrh a výroba nástrojov podľa požiadavky zákazníka. Povlakovanie nástrojov na obrábanie, lisovanie, strihanie. Leštenie nástrojov pre lisovanie, strihanie. Povlakovanie strižných a lisovacích nástrojov. Povlakovanie vstrekovacích foriem. Výroba špeciálnych nástrojov. Predaj profesionálneho náradia pre ...

Výroba: -výroba lisovacích a tvárniacich nástrojov -výroba zváracích, upínacích a meracích prípravkov -obrábění kovov, plastov -presné obrábanie -zámečnické práce -lisařské práce -povrchová úpravy - práškovanie. služby: -zámečnické, lisařské práce. Povrchové úpravy kovov-práškovanie. Technologické zázemie: -pásová ...

Služby v obore - kovoobrábanie sústruženie, frézovanie a iné - zámočníctvo - výroba bránok, delenie materiálu - opravárenstva poľnohospodárskych strojov, bagrov, valcov - 3D tlače prototypov, návrhov - gravírovanie plexiskiel, papiera atď.

Brusírna nástrojov. Predaj, oprava, brúsenie: - náradie - nástroje. Brusičské práce.

Prášková lakovňa. Moderné linka pre nanášanie práškových plastov. Povrchové úpravy kovov: - práškovým lakovaním - pieskovaním - otryskávanie, pieskovanie - lakovanie diskov kolies.

Sme firma z Českej republiky s pôsobnosťou na Slovensku v regióne Trenčín. Vyrábame a dodávame všetok mestský mobiliár ako sú lavičky do parku, odpadkové koše, zastávkové prístrešky alebo moderné detské ihriská, športoviská či stojany na bicykle. Pobočka na Slovensku: - Trenčín 911 05, Brnianska, tel.: 00421 326 402 427, fax: 00421 326 402 603 ...

činnosť - stavebné zámočnícke práce. Výroba - vstupné dvere z ocele, oceľové vchodové dvere - striešky, zábradlie - vráta, brány.

Výroba, montáž: -vzduchotechniky práca: -zámečnická -klempířská -pokrývačská špecializovaný maloobchod

Prášková lakovňa, práškové lakovanie: - povrchová úprava dielcov práškovými lakmi.

činnosť: - poradenstvo v oblasti nanotechnológií - ochrana povrchov polymérnymi aplikáciami na báze nanotechnológií (stavebníctvo, potravinárstvo, zdravotníctvo, lode ...) - odstraňovanie špiny, mastnoty, graffiti.

Kovovýroba, export: -oceľové kontajnery.

Zámočníctvo. Zákazové aj sériová výroba: - kovové prvky pre nábytkárske firmy i atypické - nábytok v interiéri bánk, reštaurácií a hotelov - výroba bankovej techniky.

činnosť: - kovovýroba - zváranie - zámočníctvo - kovoobrábanie

Zámočnícka výroba: - z nerezu a klasickej ocele. Výroba: - zábradlia, mreže, prístrešky - stavebná konštrukcia - posuvné brány s pohonom - balkóny - oceľové terasy, oceľové schodiská - hydraulické nádrže - výroba na prianie zákazníka.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství Zámočníctvo, nástrojárstvo Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Zámočníctvo, kovovýroba: - schodisko, zábradlia (nerez, oceľ) - kovaná zábradlie - balkóny - mreže, ploty, brány - výstavné expozície.

Strojárenská výroba: - frézovanie, sústruženie, vŕtanie - brúsenie - presné vyvŕtavanie - zámočnícke práce.

Ponúkame brúsenie: - nástrojov na obrábanie dreva a plastu - nástrojov pre reštauračné a velokapacitní kuchyne - nástrojov pre les a záhradu - kuchynských, loveckých, mäsiarskych a keramických nožov - kancelárskych, lekárskych, krajčírskych a kaderníckych nožníc - obojstranných nožov Centrolock, Tirca, Termius a ďalšie (do všetkých ...

Zámočníctvo. Zákazková kovovýroba.

Zámočníctvo, zámočnícke práce: - schodisko, zábradlia - oceľové konštrukcie - vŕtanie, brúsenie, ohýbanie plechov - zváračské práce.

Zinkovna. Galvanizovne. Práca-galvanické zinkovanie. vykonávame: -galvanické zinkovanie pomocou elektrolýzy -výborná protikorózna ochrana materiálu. Priemerná hrúbka vrstvy naneseného povlaku je 8-12 mikrónov (podľa dohody môže mať väčší) .Přivezený materiál môže mať miernu koróziu - nesmie byť však od farby.