Prácu na sústruhoch, frézkach a vŕtačkách je možné zaradiť medzi strojárske remeslo, rovnako ako rôzne metódy zvárania, realizácia povrchových úprav kovov, lisovacie práce, nástrojárska činnosť, brusičské práce či veľmi známe umelecké aj strojné kováčstvo.

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. práca: - zámočnícke - vodoinštalatérske - plynárenskom - elektroinštalačné - kúrenárske Revízia elektro.

Umelecké kováčstvo. Výroba: -ploty, brány, mreže, zábradlia -panty, kľučky, dverové kovania -svícny, svietidlá.

Kovovýroba. Výroba, montáž, projekcia: - oceľové konštrukcie. - nerezové cisterny - rúrkové výmenníky z ocele i nerezových materiálov - tlakové nádoby - protihlukové tlmiče a kryty. Sústružnícke práce.

Predaj, dodávka, výhradné zastúpenie: - vstrekovacie lisy TEDERIC - vstrekolisy - stroje a zariadenia na spracovanie plastov Ďalej ponúkame: - periférie pre vstrekovacie lisy - roboty - vyfukovacie stroje - extrúdery - výroba jednoduchých foriem, nástrojáreň

Komplexné spracovanie plechu CMC technológií. - výroba mechanických komponentov a montovaných jednotiek predovšetkým z tenkých plechových materiálov - CNC technológia - pálenie laserom, vysekávanie, ohýbanie, vrátane ďalšieho spracovania.

Výroba a opravy električiek, trolejbusov a Elektrobus. Možnosti kovovýroby, drevovýroby, obrábania, povrchovej úpravy a pod.

Naša spoločnosť Haba s.r.o. je na trhu s oceľou a hliníkom. Ponúkame Vám prípravné práce, aby ste mohli ukázať Vaše kvality ako vysoko kvalifikovaný dodávateľ vo všeobecnom strojárstve, vo výrobe prístrojov, špeciálnych prístrojov, prípravkov, nástrojov a tvarových dielov. Neváhajte využiť vaše odborné znalosti a zručnosti. Produkty firmy ...

činnosť: - zámočníctvo - dodávková autodoprava

predaj: - kompletné strešné systémy vrátane doplnkov, všetko pre strechy - klampiarske výrobky - požičovňa klampiarskych a pokrývačských strojov - ohýbanie plechu.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámočníctvo. Výroba, inštalácia a opravy strojov a prístrojov. Maliarstvo a natieračstvo, murárstvo. Návrhy, štúdie a realizácia záhradných úprav.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

práca: - strojárske a zámočnícke operácie - frézovanie, sústruženie - brúsenie na plocho - elektroerozívne drôtové rezanie.

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámočníctvo

Zákazkové kovoobrábanie, najmä frézovanie na CNC frézkach a na klasických sústruhoch. Zabezpečíme kusovú i sériovú výrobu.

služby: - kovovýroba - predaj hutného materiálu - predaj palivového dreva a brikiet

činnosť: - stavebné a montážne - obchodný - doprava a mechanizácia - čiastkové poddodávky - montáže oceľových konštrukcií a pod.

Konštrukcia, vývojové práce v oblasti strojárstva, nástrojárstvo a kovoobrábanie: CNC obrábanie. Presné strojné súčasti. Výroba foriem pre presné liatie, vstrekovanie alebo vákuové tvarovanie plastov. Jednoúčelové stroje, prípravky, diely prístrojové mechaniky, prototypy. Konštrukčné návrhy-realizácia, príprava, spracovanie konštrukčnej ...

Frešo, spol.s r.o. Ostrava. Strojárska výroba. Zákazková výroba strojných dielov podľa dokumentácie. Výroba: - jednoúčelové stroje - zákazková kusová a malosériová výroba: - strojné diely - kompletné časti jednoúčelových strojov. K výrobe používame CNC stroja: - CNC sústruhy na súčasti z tyče a prírubové súčasti - CNC sústruhy ...

Veľkoobchod: - hutnícky materiál. Základný materiál pre obchod a výrobu: - plechy valcované za tepla a za studena - veľkoformátové plechy - pozinkované plechy - rúrky pozdĺžne zvárané. Výpalky pálené: - laserom, acetylénom, plazmou (plazma). služby: - tryskanie, pálenie, rovnanie, ohýbanie, opracovanie na horizontálnych frézach, ...

činnosť: - renovácia strojných dielov žiarovo striekanými povlaky, popr. návary - dodávky strojných súčastí, ozubené kolesá, hriadele a valce - certifikovaný predajca odstredivých separátorov a doskových výmenníkov tepla firmy Alfa Laval