Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Modely, formy, stolárstvo. Výroba: - zápustky a kokily pre gravitačné liatie - nábytok - schodisko - formy pre automobilový priemysel - zlievarenské modely drevené, kovové z epoxidových živíc pre ručné a pre strojné formovanie - zlievárenské modely z dreva, z epoxyd. živice a farebných kovov - rotačné modely do priemeru ...

Výroba - kuchynské náčinie Pieskovanie Zváranie Lisovanie - kovotlačenie Zámočnícke práce - kovovýroba - zákazková výroba - výroba z nerezu - výroba z plastu - výroba z ocele

Výroba, a dodávky ťažkých zvarencov z jemnozrnných ocelí

Práca, výroba, kovovýroba, konštrukcia: - reťazové, pásové, doskové dopravníky - nosné oceľové konštrukcie pre dopravníky - kladnica - konštrukcia bicyklov žeriavov - lyžiarske vleky - lanové dráhy, náhradné diely - bobové dráhy - zámočnícke - zváračské - obrábač kovov.

Výroba: - chladiace vitríny, zariadenia - nerezový nábytok pre gastronómiu a obchod. - nerezové konštrukcie - nerezové interiérové prvky - nerezové madlá - nerezové príruby a výpalky Výroba, predaj: - nerezové zariadenie - kovovýroba.

Zákazková kovovýroba. Práca: -zámočnícke.

Strojárska výroba. Poskytnutie a ponuka služieb pri úprave kovov.