Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Práca: -kovovýroba -strojárenská výroba -laserové rezanie -lakovanie

Výroba: - chladiace vitríny, zariadenia - nerezový nábytok pre gastronómiu a obchod. - nerezové konštrukcie - nerezové interiérové prvky - nerezové madlá - nerezové príruby a výpalky Výroba, predaj: - nerezové zariadenie - kovovýroba.

Kovovýroba, Brúsenie nástrojov a náradia Obrábačstvo

Práca: - kovoobrábanie a nástrojárska činnosť. Výroba foriem, nástrojov, prípravkov a náhradných dielov

Regenerácia kovov Zváranie a naváranie na železnici Investičná činnosť Výroba komponentov pre koľajovú dopravu Brúsenie Montážne práce Poskytovanie služieb pre lesníctvo

Odsávacie zariadenie Potrubné systémy Filtračné jednotky Odprašovacie zariadenie Ventilátory Kovovýroba Práškové lakovanie

Opravy - píly Brúsenie Frézovanie - sústruženie Opravy - hydraulické agregáty - hydraulické čerpadlá axiálne - hydromotory - reťaze Kovovýroba

Strojárska výroba a montáže: -oceľové haly: - zateplené, nezateplené - objekty výrobné, skladové, predajné, administratívne - oceľové konštrukcie na zákazku vrátane montáží - prídavné zariadenia k stavebným a zemným strojom: - lyžice UNC*, UNK*, FORD, USD* aj pre iné stroje.

Zákazková kovovýroba. Práca: -zámočnícke.

Kovovýroba. Výroba - pásové píly na železo BIANCO - hydraulické vozíky na presun chorých - prenosné tabule - zdravotnícke zariadenia - hydraulické sedlá - flip chart.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podľa požiadaviek zákazníka) -všetky vyrábané stroje sú navrhnuté a vyrobené v súlade s platnými harmonizovanými normami, ich bezpečnosť je posúdená v spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všetky stroje sú označené symbolom CE. Práca: ...

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámočnícke práce

Strojárstvo, zámočníctvo. Výroba, predaj: - poľnohospodárske stroje - malotraktory - poľnohospodárska malotechnika. Predajňa Agroma (areál Agry): - poľnohospodárska technika Mountfield Vari - elektro, vodoinštalačný materiál - potreby pre chovateľov a pestovateľov.

Činnosť: - jednoúčelové stroje - robotizácia - automatizácia - kovovýroba

Výroba, predaj: - reťaze a príslušenstvo. Kovovýroba: - ťahanie drôtu, výrobky z drôtu.

Strojárstvo - zákazková kovovýroba - oceľové konštrukcie

Strojárska výroba. Poskytnutie a ponuka služieb pri úprave kovov.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Kovovýroba. Obrábačstvo, kovoobrábanie, obrábanie kovov.

Výroba: -elektromontážna zákazková výroba -kovovýroba na zákazku -všetky obrábanie kovov na zákazku. Výroba kovových polotovarov a vykonávanie mechanických montáží elektrotechnického charakteru. Adresa firmy: -Miroslav Kroupa-JMK Dukelská 445 Pardubice.