Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Remeslo, práca: -zámočník, zámočnícke. Zákazková zámočnícka výroba, kovovýroba: -vybavenie hotelov, bánk -výrobky z nerezu: -vnútorné aj vonkajšie zábradlie -nábytkové a kuchynské doplnky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníka, mosadze, ocele (železa)

Strojárska výroba: -zariadenia v oblasti zvárania, zvárania plastov, zváračka, zváračky plastov WORK SP 2000–6000 CNC Kvalita zvárania na našich strojoch je výrazne vyššia ako pri zváraní horúcim plynom alebo extruderom. Slúži na zváranie „na tupo“ dosiek z termoplastov podľa normy DVS 2207 s hrúbkou od 4 mm až 80 mm a maximálnou dĺžkou až 6100 ...

Kovovýroba - CNC spracovanie plechu - zváranie, glavírovanie, prášková lakovňa - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky (rudlá, kolieska, vozíky)

Strojárska výroba a konštrukcia: - jednoduché a špeciálne stroje - technológia zariadenia - komplexné dodávky technologického vybavenie - nástroje - CNC obrábanie kovov.

Výrobný program: -výroba priemyselných umývacích strojov (PE prepravky, KLT debničky, veká, palety, kutrovacie (láska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zákazková výroba komponentov z antikora -výroba plechových dielov na vlastnom ohraňovacom lise. Servis a modernizácia priemyselných umývačiek všetkých výrobcov Zváranie TIG.

Výroba, práca: -kovovýroba, kovoobrábanie -zámočníctvo, zámočnícke práce -zváranie z ocele -nerez z ocele a hliníka -luxusný nábytok -nerezoceľové schodisko a zábradlie -kované zábradlie -výstavná expozícia -balkóny pre panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, oceľové skrine -všetky atypické výrobky -bankové terminály -ľahké a ...

Služby: -konzultácia, sprostredkovanie stavebnej a strojnej kovovýroby.

Strojárstvo. Výroba: -špeciálne kovové palety pre manipuláciu s výrobkami -fekálne vozidlo MVN objem 1200L -závesné kontajnery na stavebný odpad -rebríky s kovovým krytom -dielenské vozíky -pojazdné stolíky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotačné vývevy -fekálne vozidlá -malotraktory Agrostroj -GO predných náprav ...

Kovovýroba. Zámočníctvo. Spracovanie: -plasty. Výroba z plastov: -polotovary pre ďalšie firmy -madlá a stoličky. Práca: -konzervácia dutiny a karosérie automobilov. CNC frézovanie.

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Zákazková kovovýroba -nástavby, návesy, prívesy, kontajnery, zvarence-oceľ, hliník a nerez, bránky, brány, závory, interiér, exteriér, požiarne vráta, mreže a ND na Zetor (1960-1996).

Kovovýroba, stojarenstvo - CNC obrábanie - zváračské práce prevádzka Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná pri Prahe

Regenerácia kovov Zváranie a naváranie na železnici Investičná činnosť Výroba komponentov pre koľajovú dopravu Brúsenie Montážne práce Poskytovanie služieb pre lesníctvo

Pasírstvo, práca s nerezmi, brúsenie, leštenie, zváranie. Výroba nerezového zábradlia, madiel, pojazdových brán a bránok. Opláštenie oceľových konštrukcií, nerezovým plechom. Kovovýroba.

Kovovýroba - kompletná výroba od jednoduchých dielov až po komplikované súčiastky. CNC obrábanie 3D dielov s vysokou kvalitou a presnosťou. Štvor-osé obrábanie. Drevovýroba. Obrábanie dreva aj plastov.

Odsávacie zariadenie Potrubné systémy Filtračné jednotky Odprašovacie zariadenie Ventilátory Kovovýroba Práškové lakovanie

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Vývoj, skúšobníctvo, výroba a servis: - UL lietadla dodávka - diely pre ultraľahké lietadlá. Kovovýroba.

Vykonávame projekčnú a konštrukčnú činnosť v odbore strojárstvo aj oblasti oceľových konštrukcií.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojárstvo.

Výroba: -nástavby - valníkové, skriňové, sklápacie, izotermické, cisternové a iné. Oprava: -prívesy -návesy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápače -nástavby. Zámočnícka výroba. Predaj: - technické plyny.

Kovovýroba, oceľové konštrukcie, kované ploty, vráta a dvere - schodisko - oceľové zábradlie - kovový nábytok - imitácia kováčskych výrobkov - výroba a montáž interiérov z nerezu a mosadze - oceľové konštrukcie - zámočnícke práce - práca s polykarbonátom - výroba na zákazku - náhradné diely na zemné stroje - obrábanie ...

Kovovýroba: - práca na karuseli CNC do priemeru 1500 mm. Kovoobrábanie. Nástrojáreň. Zámočnícke práce. Zváranie. Zhotovenie prípravkov.