Kovovýroba ponúka zákazkovú kusovú a veľkosériovú výrobu kovových súčastí. Výrobky je možné realizovať takmer z akéhokoľvek materiálu. Strojárne v SR ponúkajú vysoký štandard výroby plynúci z dlhej tradície, a to v oblasti výroby materiálov aj obrábania.

Zaoberáme sa prevažne stavebným zámočníctvom a kovovýrobou. Ponúkame prístrešky verejnej dopravy, zastávky a čakárne MHD, futbalové striedačky aj prístrešky na bicykle. Ďalej taktiež zimné záhrady, fasády, steny a atypické prestrešenie bazénov z hliníka a PVC.

Strojárska firma. Kovovýroba: -výrobky pre automobilový, stavebný, zbrojársky priemysel. Práca: -rotačné obrábanie kovov -sústruženie, frézovanie, brúsenie -ohýbanie rúrok -zváranie -strojné zámočníctvo -rezanie plechov.

Strojárska spoločnosť, dodávka: - investičné celky, technologické prevádzkové súbory pre oblasť energetiky, plynu, ropy, ekológie a infraštruktúry.

Zámočníctvo, kovovýroba: - vráta, brány, ploty - bezpečnostné mreže - prístrešky - schody, konštrukcia. Zváračské a montážne služby.

Spoločnosť Nesprekol s.r.o. pôsobí v oblasti kovovýroby, najmä v odbore výroby zdvíhacej techniky. Ďalej vykonávame kovoobrábanie a povrchovú úpravu kovov tryskaním. Realizujeme aj stavebné a zemné práce. Zameriavame sa na výrobu žeriavových dráh, mostových a portálových žeriavov vrátane montáží, revízií a servisu. Do výrobného programu našej ...

Služby - IT outsourcing, informačné systémy - webdesign - mediálne služby, marketing - organizáciu seminárov, sympózií, workshopov, tlačových konferencií. Prenájom, požičovňa - osobné vozidlá, automobily. Projekčná činnosť - projekcia. Kovovýroba: - oplotenie, vráta, zábradlie.

Výroba: - klzné ložiská a ložiskové systémy.

Kovovýroba: - CNC sústruženie - CNC frézovanie - valcovanie závitov - brúsenie - rezanie.

Činnosť: - ostrihy pre tlakovo liate odliatky zo zliatin AL a ľahkých kovov - výroba, servis ostrihovacie nástroje - prestrihy plechov

Projekčné práce, projektovanie: - strojárstvo.

Kovovýroba, strojná výroba: - oceľové konštrukcie - výroba dielov.

Kovovýroba - kovové palety - oceľové skladacie konštrukcie.

Činnosť: - kovovýroba - rekonštrukcia - stolárske práce - tesárske práce - drevostavby Výroba, predaj: - stavebné rezivo

Kovovýroba: - dopravníky - zásobníky - komponenty pre kompresorovú chladiacu techniku a termoplastický priemysel

Vyroba: - chovateľské zariadenie pre zvieratá. Predaj: - náhradné diely a doplnky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilné ohrady pre kone dobytok. Predaj výrobných strojov CASE IH. Zabezpečovanie servisu a predaj náhradných dielov.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Naša spoločnosť sa zaoberá kovovýrobou a zámočníctvom. Zaistíme ako kusovú tak aj sériovú strojársku výrobu, obrábanie, delenie a povrchové spracovanie kovov. Urobíme aj CNC obrábanie a pálenie kovov a plechov. Vyrobíme prípravky pre kaliarne, pálené a zvárané diely aj vrátane obrábania, zvárané konštrukcie, náradie, výrobky z nerezu atď. Snažíme ...

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Tvárnenie plechov - ohraňovanie. Obrábanie kovov, kovoobrábanie. Kovovýroba, Výroba: - oceľové konštrukcie - zásobníky - vozíky - vráta - schodisko, schody. Montované stavby, drevostavby, domy. Pálenie výpalkov.

Zaoberáme sa výrobou: - oceľových konštrukcií, hál, striech, mostov, stožiarov, technologických zariadení a zvarencov, kotly na spaľovanie biomasy, rôzne druhy transportných paliet napr. pre BMW, BOSCH a mnoho iných. Vybavenie dielní umožňuje výrobu zvarenca s hmotnosťou do 8 ton.

Sme malou modelárňou rodinného typu, založenou v roku 1992. Bohaté skúsenosti s výrobou foriem a modelov pochádzajú z bývalého automobilového závodu Liaz. Modelové zariadenie a formy vyrábame na základe výkresov, vzoriek odliatkov, strojných dielov, nákresov a skíc. Zameriavame sa na výrobu pre zlievárenstvo, sklárstvo a na vákuové tvarovanie ...

Výroba, kovovýroba: - ozubené kolesá - reťazové kolesá - žeriavové hákové závesy - drapáky

Výroba: - zákazková kovovýroba, - pálenie laserom, - povrchové úpravy (tryskanie, lakovanie), - drevovýroba, - zvarenca (zváranie ocele, nerez, AL). prevádzkareň: Suchdol 2 tel.: 327596161