Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stavebné zámočníctvo, strojné zámočníctvo, zámočnícke práce: - ploty, brány, bránky, dvere, schránky - prístrešky, nástrešky, zastrešenie - konštrukcia, rámy, regály, mreže - komponenty gastro - stoly, regály, atypické držiaky, sitá - komponenty pre strojársku výrobu. Nástrojárstvo, nástrojárske práce. Kovoobrábanie: - obrábanie ...

Zváranie dielov na automatoch. Výroba: - mreže - posuvné elektrické brány Zákazkový výroba: - schodisko - zábradlie - oplotenie - ploty - oceľové konštrukcie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Ubytovanie Baťov kanál, Napajedlá Predaj a požičovňa člnov, lodných motorov - lacné člny. Predaj značiek Intex, Aqua Marina, X-Morph, Rossignol. Požičovňa lyží, servis lyží, snowboardov. Eshop - lyžiarske vybavenie a nafukovacích člnov Požičovňa vodných skútrov Dovolenka na Floride- ubytovanie v súkromí. Požičovňa lodí Baťov ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dovoz, import: -talianske podšívky, medzipodšívky, membrána typu SYMPATEX, stužovacie materiály, ceruzky, opätky, lepidlá, klince, molitany, latexy, reflexné prvky, stielkové materiály na výrobu a opravu obuvi -obuvnícke stroje, náradie, komponenty na výrobu obuvi -suché zipsy v širokej farebnej aj šírkovej ...

Výroba a vývoj strojov a prototypov na zákazku: -ozubené kolesá, ozubenie -lyžiarske vleky -stroje na zákazku -špeciálne stroje -jednoúčelové zariadenia -súčasti anódových žeriavov. Práca: -kovoobrábanie -generálne opravy.

Servis, generálne a čiastkové opravy a repase: - potravinárskych strojov - špecializácia zatváracie stroje na plechové obaly kruhových, štvorcových a iných tvarov - zatváracie stroje na TWIST OFF poháre Konštrukcia a výroba: - zariadenia pre potravinárov - strojov a zariadení pre plastikárov - odťahové zariadenia, chladiace vane - ...

Predaj, prenájom kontajnerov: - obytné kontajnery - skladové kontajnery - sanitárne kontajnery - stavebné bunky - mobiliára.

Ponuka služieb fotoateliéru, prevádzkovanie fotosberní. Tvorba darčekov z fotografií. Predaj fotoaparátov.

Oprava, servis: -výpočtová technika - počítače: -hardvér, softvér -elektronika. Služby: -dopĺňanie cartridge a tonerov pre tlačiarne.

Zdravotné kancelárske stoličky SpinaliS, obchodné zastúpenie pre Zlínsky kraj. Stoličky majú patentovaný sedák na pružine, ktorý sa naklápa do všetkých strán, čím imituje sedenie na rehabilitačnom balóne. Prevencia bolestí chrbta aj úľava pri chronických problémoch.

Predaj, oprava, servis: -obrábacie stroje.

Výroba, predaj: -náhradných filtrov do klimatizačných komôr a zariadení na čistenie vzduchu do nemocníc, hotelov -kompaktné filtre typu EVK 292 -absolútne filtre -potrubné filtre -filtračné vložky VLAFIR, SKLAFIR -filtračné médiá -filtračný materiál.

Konštrukcia, výroba, montáž: - účelové stroje na zákazku - stroje na výrobu a spracovanie výrobkov zo skleného vlákna, minerálnej vlny a polystyrénu - presúvacie a dopravné systémy, paletizátory - dopravné a baliace systémy

T.S.BOHEMIA a.s. patrí medzi najvýznamnejšie spoločnosti v oblasti predaja notebookov, výpočtovej techniky, televízií, práčok, chladničiek, spotrebnej elektroniky a ostatných domácich spotrebičov v Českej republike.

Činnosť: - inovatívne projekty pre zdravotníctvo.

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník. Kovovýroba, výroba: -oceľové vráta, brány, schodiská, schody, mreže, prístrešky.

Predaj, eshop: - zváracia technika - elektrické, pneumatické a mechanické náradie.

Ponúkame produktové riešenie pre zníženie prevádzkových nákladov vo firmách aj domácnostiach: - šetriče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvetlenie Medzi naše ďalšie služby patria tiež: - ekologicky šetrné čistenie kúrenia - dodávky sanitárneho vybavenia - zákazková výroba nábytku a kuchýň.

Výroba: - plastové obaly - plastové kanistre, dózy, fľaše.

Kompletný servis výťahov, modernizácia výťahov.

Vývoj, výroba, predaj: - detektory kovov.

Ak zháňate niekoho, kto by Vám opravil kvapkajúci kohútik, zostavil nábytok, vymaľoval, pripojil novú práčku či nabrúsil nože potom je tu pre vás Kutil Ondra zo Zlína. Hodinový manžel pre Zlína okolie: - zámočnícke práce a kovovýroba - inštalatérske a kúrenárske opravy - brúsenie náradia a nástrojov - drobné murárske práce a opravy - ...

Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potlačou na prianie zákazníka -fólie, vrecká, tašky s osemfarebnou tlačou. Potlač: -tlač na materiály POLYETYLÉN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Predaj a servis: -motocyklov, 4koliek Polaris a skútrov Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionálne zastúpenie - POLARIS, ARCTIC CAT, ...

Predaj: - pivá svetlé, tmavé, polotmavé, pšeničné, ochutené a špeciály - fľaškové aj sudové pivo - 5l súdky - darčekové balenia, darčekové poukazy - pivná kozmetika. Prenájom výčapov.