Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - špeciálne zdravotnícke meracie systémy - cievky - EKG kardiax - zmierňovač bolesti - peritron - katétre pre urodynamické merania.

Výroba: - špeciálne diely podľa požiadaviek zákazníka - vodiace elementy, vodiace stojančeky - Agathona - rýchlobežné lisy / automaty - BRUDERER - transferová technológia, transferové nástroje, presné strihanie, fineblanking - DIGIEMME - lisy excentrické, mechanické, kolenopákove- Lever Drive - OtiPRESSE - odvíjačky, navíjačky, ...

Projektovanie, inžiniering, predaj, montáž, inštalácia, oprava, servis: -vzduchotechnická zariadenie na kľúč -klimatizační zariadenie -Čisté priestory -ozvučování kultúrnych a športových podujatí.

Výroba, dodávka, inštalácia, montáž, oprava, servis: -náhradná diely pre stroje -šneky -komora

Sme firma, ktorá sa zaoberá zavádzaním, riadením a koordináciou projektov so zameraním na dodávky strojov, robotov a implementáciu softvéru v strojárskych firmách, vr. implementácia robotov.

Realizácia a správa káblových i bezdrôtových sietí. Dodávky a servis hardware, dodávky, inštalácia a aktualizácia softvéru, zálohovanie, obnovu a záchranu dát, odvírovanie a zabezpečenie PC. Digitalizácia starých audio nahrávok.

Venuje sa interiérovým a exteriérovým úpravám, ako sú sadrokartónové podhľady, drobné stavebné práce. ponúka ručné kováčske práce (plotky, brány, dekoračné predmety). Vykonáva maľby a nátery fasád, bytov a domov. Preprava až šiestich osôb napr. Na letisko alebo menších kusových zásielok vozidlom Mercedes Vito.

Predaj, montáže, servis: - klimatizačné zariadenia pre byty, kancelárie, výrobné haly - chladiče vody - chladiarenské a mraziarenské technológie - chladiace a mraziace boxy - tepelné čerpadlá - vzduchové dverné clony.

Výroba, predaj: - kontajnery na odpad, prepravu, ISO, DIN, AVIA, LIAZ, TATRA, ABROLLCONTAINER, mulden - kontajnery lanové, reťazové, hákové, skladové. Vyhotovenie kontajnerov podľa požiadavky zákazníka: - na prepravu tovaru, materiálu, odpadov ai - konštrukcia podľa požadovanej normy - prevedenie nástreku v RAL podľa požiadavky.

Výroba, rekonštrukcie, dodávka: -jeřáby: -mostové, otočné, portálové, malé dielenské -podvěsné žeriavovej dráhy -ručné a elektrické kladkostroja. Výroba: -vázací prostriedky. Servis, oprava, revízie: -výtahů - osobné, nákladné -jeřábů -zvedací plošiny ai. školenia: -řidiči výťahov, viazači a žeriavnici.

Prevádzkujeme e-shop so strojnými zveráky. skľučovadlom, úpinky, osvetlením, clhlazením

Import, dovoz, distribúcia, predaj: -nástroj na opracovanie dreva, drevených derivátov, plastov a ľahkých zliatin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pílové kotúče, výmenné čepele.

Konštrukcia, vývoj, strojárska výroba: - skladovacie systémy pre pneumatikársky priemysel-špeciálny palety pre pneumatiky - rôznych druhov oceľových skladovacích systémov - automobilový, chemický a stavebný priemysel - kovové palety a regály. Výrobný areál Otrokovice: - Otrokovice, areál TOMA, budova 14, 21, 22, 23.

Elektromontáže. Dodávka, projekcia, montáže: -sběrnicové systémy KNX -meranie a regulácia -kompletné elektroinštalácie: -slaboproud -silnoproud predaj: -elektromateriál. Celá SR.

Obchodná činnosť. Nákup, maloobchod, predaj: - spotrebný materiál pre kopírovacie stroje, kopírky.

Zabezpečovacie systémy. - EZS alarmy - EPS požiarne systémy - CCTV kamerové systémy - EVS prístupové systémy

Firma AUTOALARM - Marek Tlusťák sa zaoberá predajom, montážou a servisom GPS systémov sledovania vozidiel. Medzi naše ďalšie aktivity patrí dodávka elektrických i mechanických zabezpečovacích zariadení automobilov. Sídlime vo Vizoviciach. Maloobchod, predaj, montáž, servis: - GPS kontrola, sledovanie vozidiel - mechanické, elektrické ...

Návrh, realizácia: - autonómne Tankovacia Kompakty - čerpacie stanice pre letecké palivá AVGAS 100 LL a JET A-1 - vnútropodnikové čerpacie stanice - nádrže pre Horľavé kvapaliny I.a III.Třídy nebezpečnosti - mobilná nádrže na automobilový benzín, naftu motorovú, letecká paliva - nádrže na pitnú vodu (nadzemné a podzemné). - nádrže na ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení a plnenie tlakových nádob plyny.

Spoločnosť Davex - CZ, spol. s r.o. Zlín dodáva materiály pre tlačiarne. Výroba je zameraná na fotopolymérnych dosky, tlačové matrice, FTL štočky. Ďalej dodáme klišé - tlačové formy pre tampónová tlač a zaoberáme sa aj výrobou pečiatok všetkého druhu a potlač stretch fóliou. Pre výrobu FTL štočkov využívame najmodernejšie technológie na trhu ...

Spoločnosť OMEGA, spol. s r.o. so sídlom v Zlíne sa v rámci Českej a Slovenskej republiky venuje sériovej výrobe ozubených kolies a hriadeľov pre prevodovky, rozvodových kolies, dutých a spojkových hriadeľov a ďalších súčiastok. Sériová výroba: - ozubené kolesá s priamymi zubami a šikmými zubami - reťazové kolesá - ozubené vence - korunové ...

Výroba - drevená obuvnícka kopytá - kopytá pre ortopedickú obuv, atypickú obuv i klasickú obuv.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...