Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Práca, kovoobrábanie: -obrábění kovov -zajišťování odliatkov -soustružení, frézovanie na CNC strojoch -opracování skríň.

Výroba: -kartonáž -obalový materiál z vlnitých lepeniek -klopové krabice -tvarově vysekávané obaly -krabicové prírezy, mriežky. Certifikát kvality podľa štátnej normy.

Strojárska výroba: -CNC frézovanie, CNC sústruženie -zariadenia. Práca: -výroba a konštrukcia prípravkov -montáže obrábacích strojov.

Predaj, servis, opravy: - centrálne vysávače DUOVAC: - vhodné pre veľké rodinné domy, priemyselné priestory, byty, penzióny, kancelárie a iné komerčné priestory. Ďalšia prevádzkareň: - Oslobodenie 241, 763 16 Fryšták.

Dodávka, predaj, e-shop produktov pre gastronomické prevádzky - mixéry, roboty - rezačky - nárezové stroje - kávovary, výrobníky ľadu - chladiace a mraziace skrine, vitríny - umývacie technika, umývačky - inventár, hrnce, panvice, príbory, sklo, porcelán.

Predaj, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočtová a kancelárska technika kancelárske techniky-hardvér: -počítače, počítačov -notebooky, notebookov -tlačiarne, tlačiarní -monitory, monitorov -počítačové siete -príslušenstvo -telekomunikačná technika. Predaj aj na splátky. Služby: -riešenie informačných systémov ...

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

Spoločnosť Ohrev vody s.r.o. zo Zlína poskytuje kompletné fotovoltaické riešenie pre domácnosti i firmy s cieľom šetrenia energie. Jedná sa o domáce fotovoltaické elektrárne produkujúce si svoju vlastnú energiu priamo v mieste spotreby. Pomáhajú efektívne znižovať energetickú stratu objektu - slnečná ohrev vody, výroba elektrickej energie a jej ...

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Servis, opravy, predaj, požičovňa: - záhradnej a lesnej techniky. prenájom: - stavebné náradie.

Spoločnosť ATURN cnc, s.r.o. je z Českej republiky, pôsobí prevažne v Zlínskom kraji. Hlavnou činnosťou našej firmy je výroba presných rotačných dielov, na ich výrobu používame sústruženie na CNC sústruhoch, frézovanie, brúsenie, kovoobrábanie, valcovanie závitov a iné povrchové úpravy rôznych materiálov ako sú nerez, oceľ, mosadz, Al/dural, ...

Spoločnosť KONEL s.r.o. Zlín je česká firma zo Zlínskeho kraja v ČR. Prevádzkujeme e-shop, kde nájdete sortiment tovaru ako frekvenčné meniče, programovateľné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukčné a kapacitné čidlá, polohové spínače a ponúkame aj certifikované priemyselné potravinárske sušiarne. Pôsobíme v odbore: - ...

Internetový obchod, e-shop, predaj: - antiradary - radarové detektory - laserové rušičky.

Veľkoobchod, predaj: - hadica - upínacie a spojovacie prvky - gumené tesniace dosky - bezazbestové tesniace šnúry - gumové podlahoviny, dosky a koberce.

servisné služby - servis, opravy: stavebné stroje Cat® - poľné servis - dielenský servis. Požičovňa: - stavebné stroje Caterpillar - manipulačná technika.

Firma Kovoobrábanie Zábojník sa už 18 rokov zaoberá výrobou náhradných dielov na traktory a na nákladné automobily vrátane rôznych prepojovacích súčiastok. Kovovýroba, kovoobrábanie. Práce obrábačské: -obrábanie kovov -sústružnícke a frézarské práce -CNC sústruhy -kusová výroba, drobné série -brúsenie na plocho, guľato ...

Výroba, predaj, servis: - hydraulické drapáky - hydrulické vojne a náhradné diely pre strojové zariadenia.

Spoločnosť FORSCH, s.r.o. z Českej republiky dodáva nielen v ČR, ale aj na Slovensko a do celej EÚ poľnohospodárske stroje pre ochranu a výživu rastlín. Do chmeľníc, sadov a vinohradov dodáva vysoko výkonné rosiče WANNER (syst. Myers) aj rosiče strednej triedy TURBMATIC, batériové chrbtové postrekovače FOX MOTORI, drviče, rotačné a cepové ...

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - výpočtová technika - počítače.

Výroba, montáže, predaj, lízing: - kontajnery: - obytné, sanitárne, skladové, materiálové, špeciálne - kontajnerové zostavy - priestorové moduly - montované stavby z kontajnerov. Prenájom, požičovňa, bazár kontajnerov: - obytných, sociálnych, sanitárnych, skladových.

Výroba, predaj a servis: - záhradná a poľnohospodárska technika: - trávna technika - skleníky. Predaj záhradnej techniky výrobcov AL-KO, SOLO, MTD, HONDA, DAKR.

Spoločnosť ZKZ stavebné s.r.o. sa venuje výrobe a montáži oceľových konštrukcií a zavesených fasád, ktoré vychádza z princípu bezkontaktného zateplenie a reprezentujú ju predovšetkým tzv. prevetrávané fasády. Skladba zavesené fasády je tvorená najčastejšie tepelnou izoláciou určenú do týchto typov aplikácií, nosným Al alebo kovovým roštom, ...

Výroba, dodávka: -oceľové silá -oceľové zásobníky -Príslušenstvo pre silá -uzavírací zariadenie -šnekové dopravníky -dávkovací zariadenie -míchací zariadení.

Servis, montáž: - mechanické aj elektronické zabezpečovacie systémy - kľúče, zámky, kovania - trezory - generálny systémy a zjednocovanie - elektronické prístupy.