Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Maloobchodný predaj a servis výpočtovej a digitálnej techniky, počítačového príslušenstva a spotrebného materiálu. Expresné opravy počítačov a notebookov: - diagnostika - odvírovanie - výmena komponentov - čistenie hardvérové aj softvérové - inštalácia a oprava operačných systémov - inštalácia ovládačov, certifikátov, účtovného a ...

Výroba veľkopriemerových textilných strojov

Kovoobrábanie, kovovýroba. Nástrojáreň. Výroba: - plastových a gumových výrobkov - vstrekovacie formy - strižné nástroje - CNC obrábanie - montážne prípravky, diely.

Zákazková výroba nábytku: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie izby - detský nábytok - spálňa, postele z masívu - masívne dvere - kancelárie - drevené schodiská - detské ihriská - pergoly - drevené ploty.

Práca: - kovoobrábanie - frézovanie - sústruženie

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domáce spotrebiče, práčky, chladničky, vysávače - mobilné telefóny, kopírky, tlačiarne - elektrinika.

Nákup a predaj: - náhradné diely na pneumatické tryskové stavy - súkacie stroje.

Ponúkame plechy rezané na modernom laserovom centre. Špecializácia na výrobu tenkých plechov pre elektrotechniku - kruhové plechy do priemeru 1490 mm, inak 1490 x 2990 mm, kruhové, segmenty, iné. Ponúkame aj paketovanie. Kvalita, rýchlosť, spoľahlivosť. Výroba: -generátory pre vodné elektrárne.

Veľkoobchod, predaj: - spojovací materiál - povrchová úprava - strieborný zinok, čierny zinok, niklovanie, černenie, chrómovanie, medenie - lisovacie a nitovacie prvky.

Vývoj, výroba, montáž, predaj, servis: - výstražné majáky a svetelné súpravy (LED, zábleskové, rotačné) - elektronické sirény (výstražné zariadenia pre vozidlá s prednosťou v jazde) - elektronické sirény - výstražné majáky (LED, zábleskové, rotačné) - LED displeje - LED zvádzacie aleje - pracovné a vyhľadávacie svietidlá - jazykové ...

Distribúcia, montáž, servis: - tlačiarenské a dokončovacie stroje DUPLO - digitálne duplikátory aj s prepojením na počítač - frikčné, marketingové znášačky - savkové znášačky, zošívačky, falcovačky - striasačky, strúhačky - baličky listov, chrbtová väzba - vŕtačky papiera, vrtáky na papier - skobky, sponky pre brožúrovacie ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie: - realizácia komplexných dodávok vzduchotechnických systémov, vykurovania a chladenia - prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti - sprostredkovanie obchodu a služieb - veľkoobchod a maloobchod - skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej ...

Veľkoobchod a maloobchod. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Výroba a predaj náhradných dielov pre textilné stroje.

Výroba: - polystyrén EPS - obaly a fixácie z penového polystyrénu - dekoratívne polystyrénové výlisky - tvárnice strateného debnenia - bazénové tvarovky - termoboxy.

Predaj - šijacie stroje - náhradné diely a príslušenstvo. Opravy - šijacie stroje.

Výroba a predaj obalov z nasávanej kartonáže. Zákazková výroba nasávanej kartonáže pre oblasti spotrebnej elektroniky, priemyslu a automotive. Predaj štandardizovaných výrobkov z nasávanej kartonáže, ako sú palety, preložky na valcové predmety, preložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chémiu, preložky na ovocie, atď.

Výroba, predaj: - drevoobrábacie stroje - píly - skracovacie píly - formátovacie a rozmietacie píly - paletovací automat - kompletné linky na výrobu a opracovanie paliet.

Veľkoobchod: - závitorezné nástroje a nástroje na opracovanie otvorov - hlboké vŕtanie až 30xD - frézovanie závitov, sústruženie závitov, závitníky, závitové kalibre - valčekovanie, vystružovanie (výstružníky pevné, rozpínacie, nastaviteľné) - spätné a čelné zahlbovanie - spätné a čelné zrážanie hrán, odihlovanie - MINI nástroje s vnútorným ...

Prenájom: - plošín, práca s plošinou. Práca s plošinou: - nátery konštrukcií, odkvapových systémov a fasád - orezy, porezy a výrub stromov - rizikové výrub stromov - frézovanie pňov - štiepkovanie vetiev. Montáž a vylepovanie: - reklamy. Opravy: - fasády domov - dier po vtákoch. Údržba a montáž: - odkvapové systémy.

Zákazková výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň, nábytku do kancelárií, detských a obývacích izieb, kúpeľňového nábytku, montážne a iné práce

Výroba, inštalácia, oprava: - elektrické stroje, zariadenia. Predaj: - softvér (SW). Obchodná činnosť. Dochádzkový a prístupový systém. Monitorovacie systémy. Inštalácia a kalibrácia detektorov plynu. Meracie a jednoúčelové zariadenia.

Remeslo, revízia, projekcia, montáž, servis: - meranie, regulácia elektrickej energie - meracia a regulačná technika - elektrické zariadenie.