Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spoločnosť Washina engineering s.r.o. sa špecializuje na strojársku výrobu, predovšetkým strojných zariadení, strojov, robotizovaných pracovísk a mnoho ďalších. Realizujeme rezanie vodným lúčom na stroji FLOW MACH 3 v 2D. Táto unikátna technológia, ktorá tepelne neovplyvňuje daný materiál, reže všetky rôzne materiály ako kov, sklo, keramiku, ...

Veľkoobchod, predaj: - brusivo - brúsne materiály

Kompletná ponuka, predaj, veľkoobchod, maloobchod, rozvoz, distribúcia: -oleje, olejov a mazivá: -špeciálne mazivá -autochémia HEKRA OPAVA -filtre CLEAN. -autokozmetika. Autodoprava, doprava, preprava: -tuzemská vnútroštátna cestná nákladné do 3, 5t vozidlom CITROEN Jumper.

Práca: -obrábanie kovov, kovoobrábanie - kovovýroba -zámočníctvo, zámočnícke, zámočník -sústružnícke, sústruženie, sústružník -frézarské, frézovanie -vŕtanie, vyvrtávanie.

Práca: -zámočníctvo -zváračské, zváranie -spracovanie plechov. Kovovýroba, výroba: -mreže, schody, vráta, atď.

Obrábačstvo. Vykonávanie mechanických úprav, obrábanie kovov: - nástrojovej ocele, Al + Cu - zliatiny - zliatiny medi - nástrojovej ocele - oceľ rýchlorezná, žiaruvzdorná, zušľachťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové zváranie. Tlakové vstrekovanie ľahkých kovov. Odporové zváranie elektród.

Naša firma je už od roku 1999 partnerom pivovaru plzenského prazdroja pre oblasť Kroměříž. V meste sídlime v okrajovej časti Dolnej Záhrady, v bývalom areáli Rempo na Skopalíkovej ulici. Našou hlavnou činnosťou je predaj všetkého sortimentu pivovaru, v ponuke sú ale aj ďalšie produkty za veľkoobchodné ceny. Okrem predaja vykonávame sanitácie ...

Vyrobíme podľa požiadaviek zákazníka automatické systémy na parkovanie, kamerové, bezpečnostné alebo prístupové, automatické brány a pohony, namontujeme a uvedieme do prevádzky. Najvhodnejšou voľbou je teraz tzv. platobný kiosk pre plne automatický priamy predaj. Návrh, realizácia: -automatické systémy - parkovacie, kamerové, bezpečnostné, ...

Predaj a montáž: -plynových kotlov -rozvody plynu, kúrenia, vody -výkopové a zemné práce -zámočnícke práce -stavebná činnosť. Reštaurácia Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

Výroba hydromotorov. Opravy hydraulických valcov všetkých druhov.

Opravy všetkých značiek cestných motorových vozidiel, príprava a prevedenie STK a meranie emisií. Opravy traktorov Zetor, nákladných vozidiel tuzemskej výroby. Opravy a nastavovanie vstrekovacích trysiek a čerpadiel Motorpal a Bosch.

Služby v oblasti informačných technológií: - preventívne prehliadky počítača - vyčistenie PC od prachu, kontrola operačného systému a pevného disku vrátane výmeny chladiacej pasty - projekcia a realizácia počítačových sietí - monitoring a správa PC sietí - implementácia a integrácia operačných systémov na platformách Linux a ...

Kontrola, servis, revízia, predaj: -hasiace prístroje, technika -požiarna ochrana -hydranty -dodávky príslušenstva požiarnej ochrany -protipožiarne dvere.

Zámočníctvo, nástrojárstvo - výroba nerezových skrutkovacích spôn.

Výroba: - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie. Zváranie MIG - MAG a TIG.

Školenia, revízie: -vysokozdvižné vozíky -manipulačná technika -žeriavnícke preukazy -viazačské preukazy -VZV.

Kovovýroba, zámočníctvo. Práca: -zámočnícke, zámočník -kovoobrábanie, obrábanie kovov. Tvarové delenie - rezanie plechov CNC plazmou. Ohýbanie plechov na CNC ohraňovacom lise. Dielenské zváranie priestorových zvarencov. Výroba: -viacúčelové píly HVP* 60 A -okružná píla na drevo.

Výroba a predaj: - SK pílové kotúče na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - špeciálne a atypické pílové kotúče s SK na drevo, umelé hmoty a neželezné kovy - hobľovacie nože, blankety s fixačným ryhovaním - frézovacie hlavy s výmennými profilovými nožmi - sukovníky, zátkovníky, dlabacie vrtáky - široký sortiment ...

Práca: -kovoobrábanie, obrábanie kovov: -sústruženie, frézovanie -rezanie kovov -drobné zváračské a zámočnícke práce.

Značkový predaj, servis, oprava: -náradie, elektronáradie, -záhradná technika predaj a servis všetkých značiek -Záručný servis Hecht, Fieldman, Dakr

Výroba: - segmenty, diely na šnekové dopravníky. Tvarovanie, ohýbanie, zakružovanie profilov.

Ponuka zámočníckych, kúrenárskych a vodoinštalatérskych prác.

Revízny technik: - revízia tlakových nádob a kotlov - revízia - prevádzkové, vnútorné, skúšky tesnosti, tlakové skúšky, školenia obsluhy - konzultácie a poradenská činnosť.

Zákazková strojná výroba. Práca: -zákazkové CNC frézovanie.

Výroba: -kuchynský nábytok na mieru -skrine -obývacie izby -spálňa -kancelársky nábytok -dvere