Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, predaj: -peletovacie lisy -drevené pelety -kotle a kachle -horáky na tuhé palivá RETORTA.

Predaj: -kopírovacie stroje, faxy, tlačiarne a multifunkčné stroje -skartovacie stroje HSM -veľkoobjemové kopírovanie -Všetok kancelársky sortiment. Služby: -servisné služby priamo u zákazníkov -predaj kancelárskych potrieb -požičovňa - kopírovacie stroje krátkodobo aj dlhodobo -leasing, splátky a prenájom kopírovacej techniky

Oprava, servis: -turbíny -energetické zariadenia Výroba: -náhradné diely pre energetiku

Podnikanie v obchode s lekárskymi nástrojmi. V katalógu nájdete výrobky pre: - kardio a vascular - endoskopiu a gynekológiu - chirurgiu - mikro a neuro chirurgii - ORL a očné - pedikúru a dermatológiu - urológiu a rektum.

Maloobchodný predaj, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočtová technika -počítačové zostavy, komponenty -repasovaná výpočtová technika.

Služby: -servis bielej techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -predaj spotrebičov WHIRLPOOL.

Strojárska výroba a montáž dielcov pre automobilový priemysel: - telesá a kotevné doštičky pre Common Rail - radenie Transit a Galaxy - diely pre riadiace systémy - odlučovače oleja - hliníkové diely