Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Systémy kontroly, riadenia: - ekologické zdroje energie: - vodné elektrárne - energetická hospodárstvo priemyselných podnikov - kotolne.

Spoločnosť VIA ALTA a.s. sa zameriava na koncentráciu ľudského potenciálu, znalostí a skúseností s cieľom poskytnúť svojim zákazníkom inžinierska a dodávateľská riešenia, projekčné a inžinierske služby a odbornú podporu v oblasti nakladania s odpadmi, environmentálnych technológií, energetickej efektivity a občianskych, inžinierskych a ...

Výroba, oprava: -výsekové formy pre valcové a Príklopové lisy na vlnitú i hladkú lepenku -vysekávačky pre klopy -kruhové nožnice -příčná rezačka -stolní lepička -vzorky obalov podľa katalógu FEFCO aj atypické a cenové návrhy na výsekové formy.

Návrh a inštalácia elektronických zabezpečovacie, kamerové a vstupné systémy. Servis, renovácie a rozšírenie existujúcich systémov. Ponúkame zabezpečenie domov, bytov, chát i garáží. Bezpečnostné fólie s certifikátom, protislnečné fólie, termoizolačné fólie.

Montáže, opravy, servis: - dřevospracující stroja: - rámové píly - katry - upínacie vozíky - vodiace zariadenie - vodohospodárske zariadenia: - úpravne vôd, čističky vody, vodárne - pieskové filtre - biologickej čistiarne. Dodávka, predaj: - náhradné diely na servisované stroje a zariadenia.

Predaj, montáž alebo servis klimatizácie, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a solárnách systémov. Naša firma pracuje v kraji Vysočina, v okresoch Trebišov, Znojmo, J.Hradec, Jihlava. Radi vám zaistíme komplexné riešenie vašich problému za veľmi rozumnú cenu.

Zaoberáme sa výrobou nerezového zábradlia na schodisko, terasy, balkóny, francúzske okná. Moderná kombinácia nerezu so sklom a s drevom. Dodáme ako kompletný zábradlia bez montáže, tak aj s montážou. Rovnako tak si u nás môžete objednať jednotlivé nerezové komponenty.

Veľkoobchod, e-shop: - čistiace prostriedky, drogéria - upratovanie pre firmy, pravidelné upratovanie - požičovňa čistiacich strojov.

Distribúcia, predaj: - motorové oleje - plastická mazivá - hydraulické oleje - prevodové oleje - ložiskové oleje.

Zámočnícke práce. Výroba - kovové vráta - brány - bránky - ploty. Povrchové úpravy striekaním a žiarovým zinkovaním.

servis: Počítače, notebooky, WiFi INTERNET, servery, tlačiarne, spotrebák, kamerové systémy, digitálne chrámové varhany, predaj, servis, splátky on line, najväčší sklad a najstarší kamenný obchod v regióne, NON STOP servis, SERVISNÍ ZMLUVY

práca: -instalatérské a kúrenárske -rekonstrukce kúpeľní -opravy a údržba všetkých typov a značiek potrubia -rozvody vo všetkých dostupných druhoch materiálu -opravy, výmeny potrubia -opravy spotrebičov a rekonštrukcie vodovodných rozvodov -drobné inštalatérske opravy v domácnosti rozsiahla montáže, -opravy a montáže vykurovacieho systému ...

Vývoj, výroba a montáže: Geotermálna tepelné čerpadlo: -uzavřený systém "zem - voda" -Otvoriť systém "voda - voda". Vertikálne kolektory: -zemní sondy Využitie odpadového tepla v priemysle na vykurovanie a ohrev TÚV. pobočka: Podlužanská 1875 190 16 Praha 9 Czech Republic.

Strojárska výroba, obchod: - presné delenie a tvárnenie materiálu - obrábanie - povrchové úpravy - odliatky z hliníka.

Kovorytectví. Dokončovacie stavebné práce zamerané na výškové práce. Umelecké kováčstvo.

Výroba a predaj polypropylénového tovaru. Dodávame plastové prečerpávacie dažďové aj kanalizačné nádrže, vodomerné šachty a septiky.

Vzduchotechnika vrátane elektro a MaR. Projekcia, dodávka, montáž, servis, predaj: -vzduchotechnika -klimatizácia -potrubí. Dodávka, montáž, revízie: -protipožární klapky, ventily, uzávery, upchávky Intumex, izolácia.

práca: -kovoobráběčské presné objemové tvárnenie kovov za studena vrtivou zápustky švajčiarskou technológiou SCHMID.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia: -pohoný hmoty, -oleje, -maziva.

Predaj, prenájom: -represivní aj preventívne zariadenia na meranie rýchlosti vozidiel -Automatický radar s digitálnym obrazovým záznamom -Laserové pištole Dopravno bezpečnostné projekty.

Výroba, predaj, montáž: bazény: -všech tvarov např.osmička, ľadvinka -přivezme na miesto určenia Dodávame príslušenstvo k bazénom: -osvetlenie -vysavače Solárny plachty -podvodní hudba -bazénovou dlažbu-vedeli pieskovec. Zastrešenie: -Individuálne riešenie -Disponuje ochrannou vrstvou proti UV žiareniu. výhody: -predĺženie kúpacej ...

Výroba, predaj, montáž, inštalácia: -automatické bránové systémy -oceľové vráta, brány, brána -kovová vráta (posuvná, skladacie, krídlové) -kompozit dreva - s izoláciou kombinácia výhod oceľových a drevených brán -specializace sú automatická garážové a priemyselné vráta -vrata rýchlobežné, rolovacích a mreže, vjazdové a závory, vyrovnávacie ...

Umelecké kováčstvo: -stavebné kovania mreže, zábradlia, ploty -dverová kovania pánty, kľučky -interiérové kovania schodisková zábradlia, krbové rošty na drevo, svietniky a iné doplnky. výroba - nerez Všetko podľa vlastných originálnych návrhov alebo po dohode podľa priania zákazníka.

truhlářství: - schodisko - postele - bytový, kancelársky nábytok - spálňa, kychyně - detské izby.