Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

činnosť: - zemné práce traktorbagr - demolácie. Zámočnícka výroba: - vráta, mreže, schody, oplotenia - výroba lyžíc pre všetky veľkosti bagrov.

Dodávka: - vibračné technika, kruhové vibračné zásobníky - lineárne vibračné dopravníky.

Dodávka, predaj: - náhradné diely na elektrické lokomotívy, električky. Sklad: - Plzeň - Doubravka - Na Sklárni 1 - tel.: 736754456

Oprava, servis: - výpočtová technika.

Krovinorezy, motorové píly, kosačky, motorové postrekovače, záhradné vozíky, všetko príslušenstvo a mnoho ďalších produktov od záhradnej techniky Fuxtec! Nemecké produkty Fuxtec sú lacné, ale napriek tomu kvalitné.

Predaj: -rezanie na mieru, hobľovanie -suché stolárske rezivo -palubky -podlahové dosky -stavebné rezivo laty, dosky, hranoly, palisády, kompletné krovy -stavebné materiály izolačné a murovacie materiály -strešné krytiny všetkého druhu -nátery, laky -náradie stavebné -ploty -OSB dosky. Brúsenie: -píly -SK ...

Výroba, predaj, e-shop - mazivá a mazadlá - spreje, pasty - lepidlá, tmely, tesnenia.

Kúrenie, voda, kanalizácia - rekonštrukcia kúpeľní - montáž a opravy rozvodov vody, kanalizácie a kúrenia - montáž tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Prenájom: -vysokozdvižné plošiny kĺbové aj teleskopické s hmotnosťou 3, 5-6 ton s pracovnou výškou 5-18m. Autodoprava: -vnútroštátna nákladná AVIA sklápač 3, 5t. Kontajnerová doprava: -použitie a prenájom kontajnerov -odvoz sutí a odpadov. Ďalej firma vykonáva: -výškové práce -nátery fasád a konštrukcií -umývanie fasád a ...

Výroba z nerezu a hliníka. Zváranie nerezu. Zváranie z hliníka. Obrábanie - frézka, sústruh. Delenie materiálu.

Maliarske, lakovnícke a výškové práce. Prenájom pracovných plošín. Zemné a búracie práce. Vedenie účtovníctva. Metalizácia zinkovaním a šopovaním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výťahov -osobné, nákladné výťahy -rekonštrukcia výťahov v panelových domoch podľa noriem EÚ.

Montáže a opravy plotov Realizácia oplotenia na kľúč Zemné práce Zámočnícke práce - pletivové ploty, betónové ploty, zvárané panely...

Výroba nerezové zariadenia: -filtre špeciálna plizované sviečkové tlakové -filtrové koše -ploché sitá -tlakové potrubie -špeciálne nádoby. Tovar vyrábame z materiálu: -1.4301 DIN*, 1.4571 DIN* filtračné výrobky do potravinárskeho priemyslu podľa certifikátu -ostatné technológie podľa konzultácie. Výroba a opravy ...

Predaj kompletnej výstroje a výzbroje pre hasičov a záchranárov, vybavenie pre požiarny šport a technických prostriedkov protipožiarneho zabezpečenia objektov.

Servis a opravy: -elektrospotrebiče -elektromotory všetky typy vibromotory, viacbehové -motory pre všetky typy práčok, do stieračov, kúrenie -transformátory -alternátory -cievky -nabíjačky -elektromagnetické spojky, brzdy -zváracie prístroje, agregáty -GO čerpadlá: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Výroba: - stavebné stroje nakladača s podkopovou lyžicou traktorového typu. Prenájom: - stavebné stroje nakladača s podkopovou lyžicou traktorového typu.

Firma obrába kovy pomocou CNC strojov.

Vzduchotechnika, klimatizácia. Výroba vzduchotechnických a klimatizačných jednotiek pre centrálnu aj decentralizovanú dopravu a úpravu vzduchu pre: -administratívne budovy -výrobné haly -obchodné centrá -nemocnice -športové areály -kryté súkromné, hotelové, plavecké bazény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikačné médiá: - kľúčenky s čipmi dallas - karty alebo prívesky pre bezkontaktné snímanie - odtlačky prstov.

Predaj: -gumové dopravné, dopravníkové pásy -dopravné pásy s rebrami alebo výstupkami -stieracia a oteruvzdorná guma -lisovaná technická guma -PVC pásy pre všeobecné použitie -špeciálne PVC* pasy pre korčekové elevátory -ploché hnacie remene (nie klinové) -tesniaca guma s vložkou aj bez -hadice tzv.bagrovky -podávacie pásy ...

Výroba, stavba, práca: - plavidlá - nerezové doplnky na plachetnice, motorové člny - laminovaním rôznych dielov na lode, autá.

Oprava, servis, údržba: - ultraľahké lietadlá - civilné lietadlá.

Internetový obchod, e-shop: - vysávače, podlahové umývačky zn. Lindhaus.

Činnosť: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - obrábanie plastov.