Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Pantín s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá rozšírila v roku 2003 svoju špecializáciu v oblasti elektro aj o priamy dovoz rôznych produktov, predovšetkým drobných domácich spotrebičov.

Kuchyňa, nábytok na mieru. Výroba, predaj: - kuchynské linky - výroba kuchynských liniek - vstavané skrine - výroba a montáž vstavaných skríň - spálne a postele - detský nábytok - výroba detského nábytku, postelí, spální - kancelársky nábytok - výroba, zhotovenie kancelárskeho nábytku.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, servis, poradenstvo, opravy: - bazény: - rodinné, vonkajšie, vnútorné, exteriérové, interiérové, montované oceľové, plastové, polypropylénové, fóliové - vírivé bazény - masážne a rehabilitačné bazény - príslušenstvo: - filtre, chemické prípravky na ošetrenie vody, schodíky, ...

Metalografia a materiálografia. Kontrola kvality. Výroba: - laboratórne zariadenia na prípravu vzoriek: - rozbrusovacie píly - brúsky - leštičky - tvrdomery - laboratórny nábytok.

Predaj - káva a horúca čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horúca čokoláda Coari Ciok - mlynčeky na kávu Fiorenzato

Vyrábame riadiace a pokladničné systémy a všetku elektroniku pre čerpacie stanice pohonných hmôt, LPG a olejov. Našimi produktmi sú riadiace a pokladničné systémy pre verejné čerpacie stanice.

Predaj - prípravky pre molekulárnu biológiu a genetiku - rádiofarmaceutické prípravky na diagnostiku a terapiu.

Firma MHZ Praha spol. s r.o. bola založená v r. 1990. Od začiatku je jej činnosť orientovaná na oblasť požiarnej ochrany.

Výroba a dodávka najmä formátových dielov pre baliace linky vo farmaceutických prevádzkach

Predaj technológií pre hotely, reštaurácie, výrobne jedál a lahôdok, potravinárske predajne a ostatné zariadenia gastronomického charakteru, 80% ponuka použitého tovaru a 20% ponuka nových vecí: - sporáky, varidlá, stoličky - konvektomaty, unipary, univary - grily, hot dogy, ohrievače údenín - fritézy - ohrievacie vane a stoly - ...

Revízia čerpacích staníc a pohonných hmôt.

Predaj hasiacej techniky, hasiacich prístrojov, hydrantových systémov, bezpečnostných tabuliek. Ďalej vykonávame revízie prístrojov na hasenie, ich opravy a plnenie.

Služby zabezpečenia oblasti prevencie rizík, koordinátor BOZP.

Prenájom osvetľovacej a pohybovej techniky. Požičovňa elektrocentrál a ďalšie služby vo výrobe filmov.

Firma Slavex Industrial Filters projektuje a dodáva ekologické zariadenia na ochranu ovzdušia, predovšetkým filtračné a odsírovacie systémy.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Zaisťujeme: - predaj a distribúcia leteckých pohonných hmôt a leteckých olejov a mazív - plnenie palív do lietadiel a vrtuľníkov.

Zváračské práce. Výroba: -hliníkové a oceľové alu disky

Práca: -elektroinštalačný Predaj, maloobchod, montáž: -fotovoltaika -solárne panely -tepelné čerpadlá -elektrovykurovanie -klimatizácia -elektromateriál

Servis, oprava: -zdravotnícka technika Vývoj, výroba: -optické a optoelektronické zariadenia