Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Nákup, predaj: - použité obrábacie, tvárniace stroje: - frézy, brúsky, sústruhy.

Požičovňa, zapožičanie: - čistiace stroje, technika Kärcher: - stroje na čistenie kobercov, čalúnenie - parný čistič.

Výroba oceľových konštrukcií na zákazku.

Projekčná kancelária: -projektovanie pozemných stavieb. Stavebná činnosť Inžinierska činnosť Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Vývoj, výroba, predaj, inštalácia: - tepelné čerpadlá - meracia a regulačná technika - technika pre vzduchotechniku.

-Špecializovaný maloobchod -Sprostredkovanie služieb

Predaj a servis: -ručné nízkozdvižné hydraulické paletizačné vozíky nové-záručná oprava -prenájom vozíkov po dohode -modernizácia vozíkov podľa priania. Zámočnícke práce.

Výroba - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky rudlami, kolieska, vozíky - predajné stojany (návrhy podľa zákazníka) - výroba drôtených boxov GITTERBOXOV

BUZULUK a.s. je tvorený dvoma divíziami Divízia gumárenských strojov Odbor výroby: techonológia pre gumárenský a pneumatikárénsky priemysel Divízia piestnych krúžkov Odbor výroby: piestne a tesniace krúžky, odliatky a obrábané odliatky Buzuluk sa stále venuje aj výrobe tradičnej umeleckej liatiny značky Horowitz.

Vyrábame nerezové zariadenia: -gastrotechnika, výčapné, chladiace, mraziace a umývacie stoly, pípy, digestory, režony, rošty, inframosty, barmanské stoly, vitríny, gastronábytok, zariadenia pre Fast Food, výdavky pre stravovacie zariadenia. Teplé vane, zásobníky tanierov, gastrotechnika Vykonávame projekty, montáž, ...

Kverneland Group je jedným z najväčších výrobcov poľnohospodárskej závesnej techniky na svete. Máme výrobné závody vo viac ako 10 krajinách sveta av Českej republike patríme k najvýznamnejším spoločnostiam na trhu. Našou hlavnou činnosťou je dovoz a predaj poľnohospodárskych, komunálnych a lesníckych strojov značiek KVERNELAND, VICON, ...

Maloobchod, predaj, hutnícky materiál: -oceľové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá oceľ -uholníky -oceľové zvitky -pásky -oceľové rúrky -zvárané profily -betonárska oceľ -armovacie siete -oceľové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Výroba: -pružiny pre automobilový priemysel - napínače klinových remeňov -lisované a zvárané dielov -pružinové závesy.

Balíky služby a kompletizácia, logistika a skladovanie, správa a údržba budov, elektromontážne práce, zámočnícka výroba, minipivovar Všerad.

Výroba: -vlnité lepenky -kartonáže z vlnitých lepeniek.

Výroba kovových komponentov a súčiastok pre automobilový priemysel, komponenty do interiérových a vonkajších klimatizačných jednotiek a LCD a plazmových televízorov - kryty elektronických riadiacich systémov pre airbagy - súčiastky do autosedačiek a bezpečnostných pásov - kryty televízorov - kryty pre kazetové typy klimatizačných jednotiek.

Projektové dokumentácie technických zariadení, technologických celkov, vzduchotechniky - výrobné technológie - strojné zariadenie - vzduchotechnika - odprášenie aj vetranie a klimatizácia - vykurovanie klasickými zdrojmi (pevné fosílne palivá, plyn - vnútorné rozvody tepla, vody a kanalizácie - regulácia a meranie.

Požičovňa lodí a raftov na Berounke - lode, rafty, kajaky, - pádla - plávacie vesty

Stavebná firma. Práca: -tesárske -klampiarske -pokrývačské -ploty, pergoly, balkóny, zábradlia -pôdne vstavby -zemné práce strojom UNC. Rekonštrukcia: -byty -domy. Predaj: -stavebniny. Prenájom: -strešný výťah (podľa dohody).

Brúsenie: -náradie pre kovoobrobne a stolárne -záhradné náradie -korčule a iné.

Predaj vozidiel a náhradných dielov ND**: -traktory -poľnohospodárske stroje pluhy, kombinátory, kultivátory, sejacie stroje, rotačné kosačky, obracače, samozberné vozidlá, kombajny, mačkače, rezačky -nákladné automobily, prívesy, návesy -obloženie brzdových čeľustí -brzdové systémy -lamely, tlmiče -náhony tachografov a ...