Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba a spracovanie dekorovaného skla a sklenených polotovarov. Rýchle občerstvenie, hostinská činnosť.

Predaj: -výpočtová technika: -počítače -tlačiarne, kopírky, faxy.

Výroba, predaj, montáž a servis jednoplášťových, dvojplášťových, nerezových a nadzemných nádrží na PHM. Montáž oceľových konštrukcií, potrubných rozvodov.

Činnosť: -montáž ústredného kúrenia a zdravotné techniky -montáž plynu -montáž tepelných čerpadiel -montáž zariaďovacích predmetov podľa katalógu firiem Ravak, Vagner plast.

DKG Hostivice s. r. o. vyrába a dodáva pre tieto chovy automatické znáškové hniezda . Stredom haly prechádza línia dvoch, zadná stranou postavených hniezd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konštrukciu.

Vyrábame zámky, kovania, schodiská, pojazdové brány a ploty. Ponúkame služby stavebného klampiarstva.

Zaoberám sa komplexnými službami v oblasti výpočtovej techniky, od technickej pomoci používateľom, cez servis a údržbu počítačov, tlačiarní, skenerov, sieťových prvkov, serverov, cez správu serverov a sietí, opravy poškodených a nefunkčných počítačov, notebookov, tabletov, tlačiarní, skenerov, atď. .až po školení práce na počítači a práce s ...

Stavebná firma. Práca: - zemné - murárske - obkladačské - sadrokartonárske - zámočnícke - klampiarske. Drobné projektové práce

Výroba a predaj: - školský nábytok - kancelársky nábytok.

Zámočníctvo. Výroba: - mreže - vráta - ploty - protopožiarne dosky Účtovníctvo: - daňového účtovníctva - spracovanie DPH - cestné dane.

Distribúcia: - stroje na opravy CD a DVD diskov pre zberateľov, predajne i profesionálne laboratóriá -značkové príslušenstvo pre starostlivosť o disky.

Výroba, montáž, predaj: -oceľové požiarne dvere, vráta. -priemyselné dvere. -oceľové konštrukcie. -konštrukcia pásových dopravníkov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -náhradné diely oleje SHELL, priemyselné mazivá, farby DUPONT, materiály BODY.

Výroba kancelárskeho, kuchynského a bytového nábytku.

Predaj, projekcia, montáž a servis po celej Českej republike (ČR): - Priemyselné a poľnohospodárske chladenie - chladiace a mraziace boxy - klimatizácia - opravy autoklimatizácií - tepelné čerpadlá - vzduchotechnika, rekuperácia.

Sme česká firma, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj manipulačných vozíkov pre zdravotnícke zariadenia, domovy dôchodcov, hotely, školy, jedálne.

Geodetická kancelária. Geodetické prístroje.

Predaj, servis a montáže: - klimatizácia - chladiaca technika.

Zámočníctvo. Práca: -zámočnícke.

Dodávka: - identifikačná technika - automatizácia, meranie - softvér na údržbu PROFYLAX.