Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Montáž a servis výťahovej techniky.

Služby inštalatérske, murárske a zámočnícke.

Výroba dátumovacích zariadení pre baliace stroje.

Výroba strojného laminátu VRTM a RTM. Tvorba modelov, bazénikov a šmykľaviek pre deti.

Pantín s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá rozšírila v roku 2003 svoju špecializáciu v oblasti elektro aj o priamy dovoz rôznych produktov, predovšetkým drobných domácich spotrebičov.

Dodávky mechanických a elektrických otváračov okien, lineárnych a reťazových motorov.

Predaj, servis, bazár, požičovňa: - vysokozdvižné vozíky - manipulačná technika Školenia: - opakované školenia – pre pracovníkov vlastniacich preukaz vodiča VZV - školenie pracovníkov (budúcich vodičov) – základné školenie a praktické zaučenie na požadovaný druh vozíka.

Kuchyňa, nábytok na mieru. Výroba, predaj: - kuchynské linky - výroba kuchynských liniek - vstavané skrine - výroba a montáž vstavaných skríň - spálne a postele - detský nábytok - výroba detského nábytku, postelí, spální - kancelársky nábytok - výroba, zhotovenie kancelárskeho nábytku.

Všetko pre lacnú tlač. Maloobchod, e-shop: -náplne -tonery -atrament -papiere -kancelárska technika

Predaj a výkup použitej poľnohospodárskej techniky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, servis, poradenstvo, opravy: - bazény: - rodinné, vonkajšie, vnútorné, exteriérové, interiérové, montované oceľové, plastové, polypropylénové, fóliové - vírivé bazény - masážne a rehabilitačné bazény - príslušenstvo: - filtre, chemické prípravky na ošetrenie vody, schodíky, ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo Izolatérstvo

Predaj a servis: - armatúry - zámočníctvo

Predaj a servis: -zdravotnícka prístrojová technika. Dodávka spotrebných materiálov: -dentálna technika -kardiológia -chirurgia -ARO -rehabilitácia -ORL -pediatria -drobné prístroje.

Distribúcia, predaj: - olejov a mazív priemyselných aj automobilových - poradenská služba v oblasti tribotechniky - riešenie problémov použitia olejov a plastických mazív - rozbory olejov - sprostredkovanie likvidácie olejov - urgentné závozy mazív do 60 km do 3 hod. - ponuka sorbentu na riešenie prevádzkových alebo havarijných únikov ...

Dodávka, montáž, projekcia a opravy všetky meracie a regulačné techniky: -kotolne -výmenníkové stanice -priamo vykurovacie a elektrické podlahové vykurovanie -vzduchotechnické zariadenia -riadiace systémy -elektroinštalácia -meranie spotreby tepla. Výroba: -rozvádzače NN(nízke napätie). Prevádzkareň-sklad:-ulica ...

Technické služby. Služby: - zvoz komunálneho odpadu - zvoz separovaného odpadu - zvoz a pristavovanie veľkoobjemové kontajnery - čistenie a údržba zelene - čistenie a údržba komunikácií a chodníkov.

Metalografia a materiálografia. Kontrola kvality. Výroba: - laboratórne zariadenia na prípravu vzoriek: - rozbrusovacie píly - brúsky - leštičky - tvrdomery - laboratórny nábytok.

Elektronické riadiace systémy Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov,

Predaj - káva a horúca čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horúca čokoláda Coari Ciok - mlynčeky na kávu Fiorenzato

Vyrábame riadiace a pokladničné systémy a všetku elektroniku pre čerpacie stanice pohonných hmôt, LPG a olejov. Našimi produktmi sú riadiace a pokladničné systémy pre verejné čerpacie stanice.