Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba: -rámy a nadstavby nákladných automobilov Práca: -zváranie -strojné obrábanie -lakovanie -lisovanie

Výroba rámov nákladných automobilov, oceľových konštrukcií, lisovaných profilov dĺžky až 9000 mm, pálenie tvarov plazmou a kyslíkom.

Kovoobrábanie - zámočníctvo - nástrojárstvo - kovoobrábačská kusová výroba

Predaj nábytku - kuchynský nábytok - kancelársky nábytok - rustikálny a sedací nábytok

Projekcia a konštrukcia vyhradených zdvíhacích zariadení a oceľových konštrukcií. Výroba a montáž žeriavov.

Vývoj, výroba, predaj, montáž a servis: - bezpečnostné dvere - trezory, bezpečnostné schránky - kľúče, vložky, zámky, generálne kľúče.

Predaj: - zdvíhacia a manipulačná technika - viazacie prostriedky a súvisiaci sortiment.

Prenájom autožeriavov. Žeriavnícke práce. Zemné práce. Zakladanie stavieb.

Kovoobrábanie - CNC sústruženie - frézovanie - vŕtanie Výroba - ozubené kolesá

Predaj: -originálne náhradné diely Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplnky. Autodiely, autopotreby, miešanie autolakov a plnenie do sprejov a automobilové oleje. Zaisťujeme predaj záhradnej techniky AL-KO a náradia Fortum.

Práca: - spracovanie plechov - zámočnícke, frézarské a sústružnícke - CNC lisy dierovacie a ohraňovacie - lakovanie a úprava povrchov - kovoobrábačstvo - nástrojárstvo - KTL

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kŕmne zmesi. Nákup, sušenie, čistenie, skladovanie, predaj: - rastlinné komodity: - pšenica, jačmeň, repka, kukurica, slnečnica, ovos, raž - mak, horčica, hrach. Skladová kapacita vo výške 521 tis. ton. Predaj: - hnojivá - osiva - agrochemikálie - pohonné hmoty - hospodárske ...

Predaj regálov. V našom sortimente nájdete regály: - konzolové tŕňové a stromčekové - paletové - policové -schody, nakladacie rampy, lávky, mostíky, podesty, zásteny a nosiče reklám. Vyrábame oceľové vráta, schody, ochodzy, plošiny, kontajnery, prístrešky a ďalšie konštrukcie.

Výroba a predaj obalovej techniky: - europalety - EUR - atypické palety - drevené nadstavby na Euro palety - debny, rošty, rámy Nákup a predaj reziva.

Ponúkame voľnú kapacitu na vertikálnom frézovacom centre s automatickou výmenou nástroja pre kusovú aj malosériovú výrobu. Všetky 3 osi plne riadené v rozsahu obrábania d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je vďaka svojej modernej technológii, ktorá zaručuje vysoký výkon, vhodné aj na sériovú výrobu. Stroj je vhodný aj pre glavírovacie operácie. ...

Predaj a servis drevoobrábacích strojov skupiny firiem: - Weinig - Grecon - Dimter - Raimann a Waco - vrátane starších a GO strojov - štvorstranné frézky a hobľovačky: - zariadenia na výrobu okien.

Výroba a vývoj: klimatizácia a chladiace jednotky pre: - autobusy - električky - vlaky - nákladné automobily a návesy. Výroba: - výmenníky tepla. Na pracovisku v Prahe, Ostrovského 34: - skúšobná klimatizovaná a temperovaná komora (najväčšia v SR).

Veľkoobchod a predaj: - spojovací materiál (skrutky, matice, podložky, skrutky, nity, klince, hmoždinky) - nástroje (vrtáky) - brusivo (kotúče, papiere, plátna) Výroba: - atypický spojovací materiál.

Od roku 1991 dodávame na český a slovenský trh stroje a zariadenia na ťažbu a spracovanie kameňa. Zastupujeme výhradne len overených a prvotriednych talianskych výrobcov, ktorí svoje výrobky dodávajú na trhy do celého sveta a ktorých kvalita je preverená desiatkami rokov skúseností a praxe. Všetky tieto firmy sú lídrami vo svojom ...

Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo CNC obrábanie, sústruženie

Čistiace prostriedky: - chemické prostriedky, - vysokotlakové čistiace prístroje zn. KRÄNZLE, - Vikan kefy.

Výrobný závod KAUP(Nemecko)- prídavné zariadenia na vozíky.

Dodávka: -hasičské automobily. -požiarna technika. Výhradné zastúpenie firiem ROSENBAUER, Bronto Skylift.