Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Vývoj a výroba bezpečnostných systémov a armtúr pre nádrže a potrubné systémy - protiexplózne poistky - pretlakové a podtlakové ventily.

Autorizovaný predaj a servis záhradnej, lesnej a komunálnej techniky, Vykonávame záručné i pozáručné opravy -Opravy rotačných kosačiek všetkých značiek

Motoservis - opravy a servis motocyklov. Zámočníctvo, zámočnícka výroba - zábradlia, brány, bránky, vráta. Účtovné poradenstvo - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo.

Predaj, e-shop: - profesionálne produkty na gélové nechty

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci BOZP a požiarnej ochrany PO - spracovanie dokumentácie - školenie zamestnancov - preventívne prehliadky pracovísk.

Služby: - priemyselná automatizácia - programovanie PLC (priemyselných automatov) Siemens - vývoj a nasadenie riadiacich systémov výrobných liniek na programovateľných automatoch - vývoj a nasadenie vizualizačného softvéru

Zámočnícke práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dielce -zábradlie -oceľové konštrukcie

Prenájom a predaj - pojazdné montážne plošiny LAYHER Zateplenie a kompletná revitalizácia - panelové, tehlové a rodinné domy Predaj - lešenie LAYHER Prenájom - lešenie LAYHER - zhozy sutiny GEDA, PERI STOJEK Rekonštrukcia - lodžia - bytové jadrá na kľúč Generálne opravy - strechy Výmena - okná - dvere

Výroba nábytku pre lekárne a zdravotnícke zariadenia - kompletné riešenie pre lekárne na kľúč vrátane lekárenských prístrojov a pomôcok.

Hodinový manžel - kompletný servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže aj kancelárie - murárske práce - upratovacie služby - elektroinštalačné práce - zámočnícke práce - starostlivosť a údržba zelene.

Poradenstvo a služby v oblasti BOZP a PO - školenia BOZP a PO - dokumentácia. Predaj hasiacej techniky.

Kovovýroba: - kovoobrábanie - sústruženie - frézovanie - brúsenie - závitovanie

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Výroba (predaj vlastných výrobkov): - kľukové hriadele.

Zákazková výroba - kuchyňa - vstavané skrine - schody - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - obývacie steny - postele - záhradné domčeky, pergoly Remeslá, služby, opravy - stolárske práce - reštaurátorské práce - podlahárske práce

Predaj a servis zváracích agregátov firmy ALFA. -zváracie poloautomaty MIG/MAG -zdroje TIG/WIG -invertory MMA obal.elektróda -plazmové deliace agregáty. Predaj a servis zváracích horákov firmy BINZEL KURT-HAUFE a TRAFIMET: -ručné horáky na zváranie v ochrannej atmosfére MIG/MAG chladené plynom, vodou, s odsávaním -ručné horáky ...

Výroba - špeciálny nábytok pre zdravotníctvo - špeciálny nábytok pre kozmetické a pedikérske salóny - špeciálny nábytok pre školy a odborné učilištia - zdravotnícka technika - zdravotnícke potreby.

Výroba a predaj magnetických systémov: - závesné permanentné magnetické separátory, - permanentné magnetické valce, - magnetické filtre, - magnetické dopravné systémy. Predaj magnetov.

Firma J+Z Tachografy ponúka a poskytuje: - predaj, montáž, servis, overenie tachografov KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálnych tachografov SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záručný a pozáručný servis, overovanie tachografov.

Predaj: - zariadenia na výrobu dosiek plošných spojov, vrtáky, drážkovacie kotúče, UV a metal-halogénové výbojky. Ponuka laryngeálnych masiek. Produkty: - membránové čerpadlá - čerpadlá s magnetickou spojkou - frézy, frézky - vrtáky - UV žiarovky - UV výbojky - ultrafialové lampy. Značky: - Amba Lamps - Serfilco - ...

Montáže, dodávky, servis elektronických zabezpečovacích systémov, kamerových systémov - CCTV, systémy EPS - elektrická požiarna signalizácia, počítačových sietí a slaboprúdových rozvodov.

Zaisťujeme kvalitný servis všetkých typov výťahov, montáže nových výťahov a špecializujeme sa na modernizácie a kompletné výmeny vrátane všetkých súvisiacich stavebných prác a výťahových šachiet.

Výroba: -výmenníky tepla -výparníky a kúrenie pre klimatizáciu osobných automobilov.