Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: - autoservis - opravy poľnohospodárskych, lesných strojov.

Vývoj, výroba a realizácia robotických pracovísk, zváracích liniek a manipulátorov - jednoúčelové stroje - otočné stoly k robotickým zváracím pracoviskám - lisovacie nástroje. Adresa prevádzky: MPZ MB s.r.o. Rohatsko 18 29404 Dolný Bousov

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Predaj náhradných dielov na manipulačnú a vysokozdvižnú techniku - štartéry, alternátory, hydraulickými čerpadlami a hydromotormi predajom otočí alebo koncových prevodov s hydromotorom pre pásové minibagre. Predaj bazárových manipulačných vysokozdvižných vozíkov, stavebných vysokozdvižných plošín.

Revízny technik - revízie, revízne skúšky, inšpekčné skúšky zdvíhacích zariadení a pracovných plošín - opravy zdvíhacích zariadení - prehliadky viazacích prostriedkov a prostriedkov na zavesenie a uchopenie bremien, - školenie žeriavnikov, viazačov bremien a obsluhy.

Predaj, e-shop - kotly - čerpadlá - krbové vložky - kogeneračné jednotky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj ložísk a strojných súčiastok - ložiská, klinové remene, guferá a reťaze - krúžky, manžety, segerové poistky - produkty priemyselnej chémie, lepidla, upevňovače, odhrdzovače.

Kovoobrábanie - zámočnícke práce - nástrojárska výroba.

Predaj - stroje na triedenie a balenie ovocia a zeleniny.

Zemné práce, nákladná autodoprava, prenájom kontajnerov, demolácie.

Technológia pre tlačiarenskú prevádzku. Výroba a predaj laminátorov.

Výroba: - plastové prepravné palety, ktoré majú v súčasnej dobe najlepšie odbytiská v krajinách Beneluxu: - klasické europalety - ľahké skladebné palety - plastové palety - plastové prepravné palety.

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykle Zváranie Pieskovanie Metalizácia Práškové lakovanie

Elektroinštalačné práce a údržba verejného osvetlenia. Montáž tepelných čerpadiel.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizácia - záhrady Montáž a servis - záhradné závlahy

Zákazková výroba a montáž nábytku pre súkromné a komerčné interiéry. Kuchynské linky, pracovné a jedálenské stoly, obývacie izby, pracovne, spálne, šatne a skrine, interiérové dvere a obloženie, kancelársky nábytok. Dýhovanie.

Výroba, oprava: -vojenská zdravotná technika: -kontajnerové medicínske pracovisko. -kovové prepravné obaly pre zdravotnícku techniku. Výroba: -vonkajšie fixatéry malých kostí. Výrobný závod, Planá nad Lužnicou: tel.: 381405313

Naša firma sa zaoberá výrobou elektrických odporových pecí už od roku 1989.

Vykonávame opravy hydraulických systémov, valcov a regulačných čerpadiel.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorácia - kulisy - sezónne dekorácie pre obchodné domy až po interaktívne výstavné exponáty

Predaj, inštalácia, oprava, servis: - počítače - tablety - notebooky - kamerové systémy - pokladne

Výroba, oprava, servis: - mikrochladiča - chladiace veže Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie Zámočnícke práce.