Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - vráta, ploty, zábradlia, mreže - nábytok - bytové a interiérové doplnky - grily.

Predaj: - spotrebná elektronika - televízia - PC a príslušenstvo.

Strojárska výroba: - priemyselné filtre vreckové, rady FVU - hadicové filtre - tlmiče hluku - vzduchotechnické potrubie - kruhové a štvorhranné, vrátane tvaroviek, klapiek a príslušenstva - oceľové konštrukcie. Montáže zariadení. Vypaľovanie, výpaly na CNC rezacom portálovom stroji plazmou do 25mm. Zámočníctvo, zámočnícka ...

Zaoberáme sa servisom a správou počítačov, notebookov a výpočtovej techniky celkovo. Ďalej ponúkame služby: prenájom notebookov záloha a obnova dát odbornú pomoc a konzultácie inštalácia softvér návrh a realizácia počítačových sietí multimediálne riešenie zabezpečovacie systémy prvky pre inteligentné budovy

Prenájom, predaj - pracovné plošiny a náhradné diely - servis zariadenia pre práce vo výškach.

Služby v odboroch: -meranie, regulácia. -plyn. -elektrina. Dodávka: -hardvér. -softvér.

Činnosť: - CNC obrábanie, frézovanie - zámočnícke práce.

Servis a predaj: -kancelárska technika, stroje. Elektronické pokladne spĺňajúce EET Opravy šijacích strojov Správa a údržba počítačov a počítačových sietí, výstavba WIFI pokrytie.

Dodávka, montáž, servis - klimatizácia, klimatizačné systémy (mobilné, nástenné, kazetové, parapetné, kanálové, multisplitové, centrálne) - chladiace systémy.

Práca: - kováč, podkovár - kovanie koní.

Hasiace prístroje, hydranty-predaj, servis, opravy, kontroly a revízie. Tlakové skúšky požiarnych hadíc. Kontrola a revízia suchovodov (nezavodnené požiarne potrubie) Dokumentácia a školenie požiarnej ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Práca: - zemné - terénne úpravy - búracie, demolácie - zimná údržba komunikácií - recyklácia stavebných odpadov. Nákladná autodoprava: - doprava zeminy, stavebného materiálu - prenájom kontajnerov.

Kovovýroba, zámočníctvo: - oceľové konštrukcie - trezorové skrine - kovové schodiská - kovové vráta, ploty.

Predaj, servis: - poľnohospodárska technika.

Činnosť: - elektromontážne práce - elektrikár - servis elektrokotlov - meranie termokamerou.

Výroba, stavba, práca: - plavidlá - nerezové doplnky na plachetnice, motorové člny - laminovaním rôznych dielov na lode, autá.

Predaj, montáž, servis: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - chladničky, mrazničky - priemyselné chladenie

Oprava, servis, údržba: - ultraľahké lietadlá - civilné lietadlá.

Internetový obchod, e-shop: - vysávače, podlahové umývačky zn. Lindhaus.

Ponúkame komplexné riešenie v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizáciu a správu sietí, ukladanie a zálohovanie dát, servis výpočtovej techniky a elektroniky, tvorbu webových stránok, audio-video projekty a poradenstvo, bezpečnostné riešenie, projektové riadenie, vzdialenú podporu aj výjazdy technikov.

Činnosť: - kovoobrábanie - CNC sústruženie - obrábanie plastov.