Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj, oprava, servis: - prídavné zariadenia vysokozdvižných vozíkov

Predaj: - ortopedické pomôcky - rehabilitačné a kompenzačné pomôcky - epitézy - kompresívne návleky pre popálené, lymfedémy a po liposukciách - pomôcky pre následnú starostlivosť (chodítka, nástavce na WC**, vozíčky).

Činnosť: - balenie, kompletizácia, etiketovanie výrobkov - spracovanie účtovníctva Dodávka: - ochranné pracovné pomôcky - obalový materiál.

Predaj, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Požičovňa: - náradie - búracie kladivá - brúsky - záhradná technika - vysávače. Práca: - jadrové vŕtanie - brúsenie betónu - rezanie betónu, asfaltu.

Konzultačná a auditná činnosť, správa dokumentov a dátových súborov. Dovoz - biometrický alebo tiež viditeľný digitálny podpis - bezpečné elektronické podpisovanie.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové nádržky, nádrže na dažďovú vodu - vsakovacie systémy - čističky odpadových vôd pre rodinné domy.

Dodávka, servis: - korenie, aditíva a prídavné látky pre mäsový priemysel - potravinárske stroje pre mäsový priemysel.

Služby: -bezpečnostné -detektívne -upratovacie -facility management -kontroling zamestnancov -požiarna ochrana

Predaj - pokladne a pokladničné systémy - parkovacie systémy.

Výroba: - luxusné papierové tašky - papierové obaly a krabičky.

Správa počítačovej siete - návrh a implementácia počítačových sietí - vzdialená správa počítačových sietí - vývoj drobných aplikácií a tvorba webových stránok - predaj hardvéru, softvéru a kancelárskej techniky.

Distribúcia, predaj: -zdravotnícke prístroje a spotrebný materiál pre dialyzačné strediská -špeciálne roztoky

Komplexné riešenie vykurovania a chladenia. Dodávka, montáž - systémy vykurovania - systémy chladenia - systémy merania a regulácie.

Internetový predaj, e-shop: -ekodrogéria -prírodná kozmetika -hygienické potreby -ekologické fľaše -tašky a vrecká -riad -nádoby a obaly -koše a vrecia na odpad -kancelárske potreby

Služby - dodávky komponentov riadiacich a operátorských systémov - dodávky komplexných riešení v oblasti merania a regulácie - dodávky systému pre logistiku výroby.

Dodávka, predaj, oprava, servis, inštalácia, montáž: -prietokomery -hladinomery

Výroba, predaj - triediče - drviace a triediace lopaty - recyklačné drviče.

Služby: -bezpečnostná agentúra -ostraha majetku a osôb -hostesky a tlmočnice -upratovacie služby - výrub stromov -BOZP a PO -hodinový manžel -opatrovateľská služba

Predaj, servis, oprava, montáž: -klimatizácia

Maloobchod, predaj, montáž, inštalácia: -telekomunikácie -kancelárska technika -kamerové systémy