Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Komplexné dodávky výpočtovej a kancelárske techniky: -tuzemský aj zahraničný softvér -dodávky šijeme presne na mieru podľa požiadaviek klienta -servis (v prípade záručnej opravy samozrejme zadarmo) -rozširovanie hardvéru a softvéru -poradenstvo -dodávky spotrebného materiálu.

V marci 2010 otvorila Forma Ideale svoju pobočku aj v Prahe, v Českej republike. Svojim zákazníkom ponúka prostredníctvom svojej značkovej predajne, ale najmä prostredníctvom siete partnerských predajní, kvalitné a jednoduché riešenie pre zariadenie bytu či rodinného domu za veľmi priaznivých cenových relácií.

Dovoz, predaj: -poľnohospodárska technika -lesná technika -komunálna mechanizácia

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránok, webdesign. -opravy, servis tlačiarní. -renovácia tonerov. -správa počítačových sietí.

Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

Výhradný distribútor švédskeho výrobcu priemyselných odsávacích systémov AB Ph. Nederman & Co. pre SR. Nízkopodtlakové odsávanie, laboratórne odsávanie.

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Výroba, predaj odsávacích zákrytov so vstrekovaným (induktívnym) vzduchom Indukčné odsávacie zákryty pre veľkokuchyne. Jediné pravé, zákonom chránené indukčné odsávacie zákryty INDUCTair® podľa patentu Ing. Langera v SR. Spĺňajú všetky úlohy vetrania kuchýň s minimálnym vynaložením energií. Poradenstvo, projektovanie a inštalácia kuchynskej ...

Vanep s.r.o. - Brusiareň valcov, Domazlice : - brúsenie kľukových hriadeľov - výroba vložiek valcov - výroba piestov podľa vzoru - výroba zliatinových ložísk.

VANEP s.r.o., Praha : - predaj náhradných dielov na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatných značiek. Opravy, autoopravy a predaj: - náhradné diely pre vozidlá MULTICAR. Autoopravovňa, predajňa, autodielňa. Oprava - ojnice. Brúsenie: - kľukové hriadele, hlavy, bloky, atď. - do všetkých typov motorov.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MERANIE, SLUŽBY: - systémy merania a výpočtov tepla - komplexné meranie tepla - pomerové meranie - rozdeľovače nákladov na ústredné vykurovanie - spracovanie rozpočtu nákladov na vykurovanie - rozpočet nákladov na teplú úžitkovú a studenú vodu Komplexné služby vrátane zhotovenia súhrnných a individuálnych účtu.

Elektrické regulované pohony a automatizácia. Frekvenčné meniče projektovanie, dodávka, sprevádzkovanie . Riadiace systémy projektovania, dodávka a naprogramovania.

Servis počítačov a mobilných telefónov značky Apple. Hardwarové aj softwarové opravy, záchrana poliatych zariadení Apple.

Predaj, montáž, kontrola a oprava prenosných i pojazdných hasiacich prístrojov, zariadení na zásobovanie požiarnou vodou, požiarno-bezpečnostných zariadení, revízie, elektrospotrebičov a bleskozvodov vyškolenými a kvalifikovanými pracovníkmi. Činnosť odborne spôsobilej osoby v PO a prevencii rizík.

Predaj: - hutnícky materiál: - I, U, L profily - armovacie siete a drôty - jackly - plechy - plochá oceľ - kruhová oceľ - pletivá. Zámočnícke práce.

Stolárstvo - výroba skríň a kuchýň na mieru - výroba kúpeľňového nábytku, kancelárskeho nábytku, terás, dverí.

Kovoobrábanie - delením materiálu, CNC frézovaním, sústružením - programovaním v CAD-CAM, HEIDENHAIN, SINUMERIK - ďalej potom zváraním konštrukcií - delenie materiálov NC

Dodávky a montáže oceľových konštrukcií, techmologických zariadení, opláštenia a zateplenia budov, oceľové zásovbníky. Dodávateľská a montážna činnosť pri realizácii stavieb technologických zariadení pre priemysel stavebných hmôt.

Zaoberáme sa konštrukciou a výrobou dopravníkov.

Výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - obývacie steny - kancelárie

Predávame a servisujeme záhradnú techniku všetkého druhu, rotačné a bubnové kosačky, záhradné traktory, ridery, mulčovače, píly a krovinorezy

Špecialista na lepenie s produktmi 3M - eshop, kamenná predajňa. Produkty - ochranné pomôcky, brusivo, samolepiace suché zipsy, lepiace a izolačné pásky, lepidlá, autokozmetika, ochranné fólie, suché zipsy, tmely a lepidlá, produkty 3M. Ponúkame aj zákazkovú výrobu výsekov z lepiacich pások a suchých zipsov.

Swissparts, s.r.o. distribúcia a predaj IT náhradných dielov do notebookov, tlačiarní, plotterov, serverov. Komponenty, diely, príslušenstvo, spotrebný materiál do zariadenia: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Suchý – Service zaisťuje predaj a servis tepelných čerpadiel (vzduch-voda), chladiacej techniky a veľkokuchynského zariadenia. Ďalej sa venuje elektroinštaláciám (montáž) a zabezpečovacej technike (predaj, montáž, servis). Predávame tepelné čerpadlá WWBC, bezplatne Vám spracujeme cenovú ponuku aj s prehliadkou miesta. Tepelné čerpadlá ...

Predaj, prenájom, servis: - kancelárska technika - tlačiarne, kopírky, multifunkčné zariadenia.