Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Služby: - montáž fólií na budovy aj automobily - protislnečné, tepelnoizolačné a bezpečnostné fólie

Wincor Nixdorf s.r.o. ponúka široké portfólio produktov a riešení pre všetkých segmenty trhu: -supermarkety -diskontné reťazce -obchodné domy -hotely a reštaurácie -veľkoobchody -čerpacia stanica -lotérie.

Predaj, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitárna keramika - hliníkové rebríky Výroba: - oceľové haly

Dodávka a montáž: - kúrenie - chladenie - vzduchotechnika - klimatizácia - plyn - stlačený vzduch

Predaj, internetový obchod, eshop: -pracovné odevy, obuv HEROCK -zástavby a vstavby do vozidiel -dielenský nábytok -ponky a pracovné stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové rebríky, plošiny a lešenia.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - plastové vrecká, vrecia, tašky, fólie - upratovacie pomôcky, prostriedky - papierový program (papierové uteráky, vreckovky, toaletný papier). Výroba: - plastové vrecia, vrecká.

Gastronómia od A-Z - odborné poradenstvo v obchodných, organizačných a prevádzkových záležitostiach. Zaisťujeme nielen poradenstvo ale aj komerčné služby pri slávnostných a spoločenských príležitostiach - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, ai.

Predaj, e-shop, oprava, servis: - EET poklady - pokladničný hardvér - kotúčiky

Služby: - autodoprava - odvoz sute, odpadu - zemné práce - demolácia - vypratanie priestorov - dovoz, odvoz kontajnera. Veľkoobchod, maloobchod: - piesok, štrk - kačírok - zemina.

Činnosť: - oprava, servis počítača, výpočtová technika - vývoj softvéru - záchrana dát z rôzne poškodených diskov a dátových médií

MCM company, s.r.o. sa zaoberá pracovaním plechov - rezanie plazmou - ohýbanie plechov. Prevádzkareň Priekopy 1228/39 594 01 Veľké Meziříčí

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Služby BOZP a PO - činnosť v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zariadení - vedenie dokumentácie, kontroly objektov - revízie a skúšky tlakových a plynových zariadení - školenia a odborná prípravu osôb.

Maloobchod, predaj, požičovňa, servis: - vodácke vybavenie - kajaky, kanoe, rafty - bežky.

Spoločnosť m360 ponúka Pop Up Box koncept - kontajnery, promo stánky - prepravné kontajnery. Služby - návrhy exteriérov a interiérov kontajnerov na rôzne účely - marketing - prestavby a projekty kontajnera na kľúč - skladovanie.

Non-stop zámočnícka pohotovosť - výroba kľúčov - otváranie dverí bez poškodenia - montáž a výmena zámkov a vložiek - otvorenie zaseknutého trezoru.

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba, predaj: - zimné záhrady do bytu - hybridný pohon k elektrovozíkom pre seniorov - zásobník na kapsule pre všetky typy kávovarov - krmítko pre vtáky.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Činnosť: - interné audity technickej dokumentácie zdravotníckych pomôcok.

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika

Služby a servis v oblasti inštalácií technického zabezpečenia budov TZB - kúrenárske práce - inštalatérske práce - montáž a servis vzduchotechniky, chladenie - elektroinštalačná práca. Stavebná činnosť - výstavba na kľúč - rekonštrukcia - zemné práce.

Stavebné práce: - odstraňovanie stavieb - zmeny stavieb - výkopové práce - kanalizácia - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonštrukcia - výťahové veže, výťahy, zábradlia, strojovne - výškové práce - maliarske a natieračské práce. Reklamná a mediálna činnosť: - indoor aj outdoor reklama - televízia, rozhlas - tlačové služby.

Sme firma zaoberajúca sa montážou klimatizácií, tepelnými čerpadlami a vzduchotechnikou. Opravíme Vám aj chladničky. Opravy a servis chladničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis mrazničiek, opravy a servis amerických chladničiek. Autorizovaný záručný a pozáručný servis chladničiek, chladničiek, mrazničiek a amerických ...