Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Stavebné práce. Pomocná stavebná výroba, pomocné stavebné práce: - stolárske práce, stolári - zámočnícke práce, zámočník, zámočníci - inštalatérske práce, inštalatér, inštalatéri - maliarske práce, maliari - tapetárske práce, tapetári - natieračské práce, natierači - kúrenárske práce, kúrenári - elektrikári, elektro práce.

Výroba autoservisného zariadenia pre osobné a nákladné automobily. Naše výrobky: - ciachovanie tachografov - prístroje na kontrolu geometrie riadenia - prístroje na kontrolu svetlometov - závlačkové spony a upínacie pásky - brzdová stanica pre osobné a úžitkové vozidlá pre STK - brzdová stanica pre nákladné vozidlá a autobusy pre ...

Energetika: - zariadenia a armatúry pre rozvody: - pary, kondenzátu a ostatných technických plynov a kvapalín - zariadenia na výrobu a distribúciu čistej pary. Meranie tepla v pare. Sortiment a služby: - prístroje a armatúry na ostrojenie kotlov - meranie prietokov - regulačné systémy - odvádzače kondenzátu - zdvíhače ...

Predaj: - tepelné výmenníky - výmenníky na ohrev bazénov - nerezové nádrže - tepelné čerpadlá

Zámočnícke práce, zákazková kovovýroba Výroba oceľovej konštrukcie

Predaj: - stavebné stroje UDS, UNC, UNK, DH - búracie kladivá a kliešte INDECO - náhradné diely Zastúpenie CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické valce - čerpadlá SPV, SMF.

Elektroinštalačné práce - silnoprúdová aj slaboprúdová elektroinštalácia - meranie a regulácia v rámci riadiacich systém - Rekonštrukcia existujúcich elektrických rozvodov v bytoch, panelových, alebo rodinných domoch - montáž solárnych kolektorov.

Montáž: - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie, kúrenie - klimatizácia

Činnosť: - kovovýroba - frézovanie - sústruženie

Dodávka: - spotrebný materiál pre priamu termo a termo transferovú tlač - samolepiace etikety - termo-transferové pásky - tlačové hlavy

Dodávky technologických celkov na výrobu betónových tvárnic.

Bezpečnostné služby. Projekcia, inštalácia, revízia a servis: - elektrická zabezpečovacia signalizácia (EZS) - elektrická požiarna signalizácia (EPS) - inštalácia a technické zaistenie prevádzky pultov centrálnej ochrany (PCO) - vstupné, obchôdzkové a dochádzkové systémy (ACCESS) - kamerové a sledovacie systémy (CCTV) - spoločné ...

Predaj, servis: - brusivo - rezné, diamantové, brúsne nástroje - papiere - plátna - výseky - kotúče - náradie ručné - náradie elektrické, vzduchové, montážne vrtáky - drôtené kefy.

Projektovanie, vývoj, výroba, predaj, montáž, servis: Systémy hromadného diaľkového ovládania: - vysielače HDO do úrovne vn aj vvn /10 kV, 22 kV, 35 kV, 110 kV - statické meniče frekvencie - riadiace systémy vysielačov Vibračná a triediaca technika: - triediace linky - bubnové magnetické separátory - separátory neželezných kovov - ...

Činnosť: - renovácia striech - pokrývačské práce

Maloobchod s dovozom zadarmo po celej SR do druhého dňa. V Prahe dovoz v deň objednávky (prijaté do 12:30). Spotrebný materiál pre kancelársku techniku. Tonery, tonerové kazety-originálne, kópie, alternatívne pre: - laserové tlačiarne, kopírky, faxy.

Spoločnosť DELL Computer Corporation je dnes celosvetovo jedným z najžiadanejších dodávateľov počítačových systémov a popredným poskytovateľom produktov a služieb, ktoré zákazníci po celom svete využívajú na budovanie ICT infraštruktúry a Internetu.

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany, požiarnej prevencie, bezpečnosti práce a revízií požiarno-bezpečnostných zariadení.

Vývoj, výroba: - prístroje komplexnej nedeštruktívnej kontroly kvality povlakov a kovov - meracie prístroje

Hach - Váš odborný partner pre laboratórnu aj online analýzu vody a optimalizáciu ČOV.

Služby: - unikátne tlačové riešenie, ktoré umožňuje efektívnu správu tlačových služieb

Montáž, servis, predaj: - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá (vzduch/voda).

Elektromontážne práce: - silnoprúd - slaboprúd - montáž bleskozvodov - meranie a regulácia.