Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Nástrojáreň je zameraná na výrobu: - lisovacích nástrojov na plech - foriem na vstrekovanie plastov - foriem na tlakové liatie hliníka a zinku - prípravkov - jednoúčelových zariadení.

iba e-shop. etikety, etiketovacie kliešte, termotransferová potlač etikiet

Spoločnosť Partex Ariane, a.s. je dodávateľom kompletného systému na popisovanie vodičov, káblov, rozvádzačov a elektroinštalácií. Do nášho portfólia patrí: - opis označovacích systémov na zákazku - popisovače a tlačiarne na bužírky - značenie vodičov a káblov - nerezové značenie - etikety a štítky - gravírované štítky - zmršťovacie ...

Spoločnosť Jaroslava Arenta sa zaoberá prepravou materiálu, odvozom sutiny a odpadov a prenájmom kontajnerov v Praha a blízkom okolí. Naša hlavná činnosť: - odvoz odpadov, odvoz sutiny a sypkých materiálov - pristavenie kontajnera - prenájom kontajnerov - odvoz komunálny odpad na skládku - doprava stavebného materiálu. Naša ...

Sme dodávateľ techniky pre gastronómiu. Kompletné vybavenie veľkokuchýň - konvektomaty, sporáky, varné kotly, smažiace panvice a pod., kuchynské roboty, mixéry, umývačky na sklo a riad, chladiace a mraziace skrine, chladiace a mraziace stoly a kávovary.

Ponuka služieb v oblasti projektovania, montáže a poradenstva hotelového systému. Prístupové a dochádzkové systémy.

Požičovňa náradia, stavebná a záhradná mechanizácia. Vykonávame záručný a pozáručný servis malej stavebnej, záhradnej a lesnej techniky všetkých značiek.

Ponúkame širokú škálu: - zubné techniky - zubný materiál - výplňový materiál - RTG - bielenie zubov - dokončovanie a leštenie - cementy - prevencia atď.

Výroba: -šachty -jímky -žumpy -septiky -nádrže

Dodávateľ a špecialista v oblasti EMC: -ochrana pred nepriaznivými účinkami atmosférických výbojov -pulzného prepätia -elektromagnetického rušenia -predkolísaním a výpadkami napájania.

Dodávame zariadenia pre gastronomické prevádzky, pizzérie a cukrárske výrobne. Ponúkame cukrárske suroviny, pomôcky a sortiment na vybavenie hotelov.

Spoločnosť Tresorag - Firesafe, s.r.o. vznikla v roku 1994 ako zastúpenie švajčiarskej firmy FIRESAFE. Zaoberáme sa výrobou, predajom a servisom trezorovej a bezpečnostnej techniky. Na prianie zákazníka zostavíme a vyrobíme trezory na zákazku v rôznych farebných prevedeniach. Zaistíme aj montáž. Dodávame aj trezory mobilné. Sortiment ...

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Zámočníctvo: - výroba kľúčov - montáže, opravy a predaj - bezpečnostné dvere - bezpečnostné kovanie - bezpečnostné závory - bezpečnostné súpravy - trezory - zadlabávacie a visiace zámky - dverné zatvárače - cylindrické vložky, systémy generálneho kľúča - priemyselné zámky - nábytkové zámky - stavebné kovanie - kovanie ...

SPRACOVANIE BETONÁRSKEJ OCELE -zámočníctvo

Podemcrane je jedným z popredných svetových dodávateľov komponentov žeriavov, určené pre výrobcov žeriavov a koncových užívateľov. Rozšírili sme ponuku našich služieb v žeriave priemysle zriadením priemyselných žeriavov oddelenia, ktoré pôsobia v Bulharsku a regióne. .

Predaj, e-shop: -výpočtová technika. -notebooky, tablety. -mobilnými telefónmi. -spotrebná elektronika.

Výrobcovia meracej a regulačnej techniky: -elektrotepelné zariadenia -indukčné ohrevy -stredofrekvenčné statické meniče kmitočtu -kováčske ohrievacie stroje -indukčné spájkovacie stroje -kelímkové taviace pece -indukčnéžíhacie zariadenie.

Výškové práce: -hromozvody -práca pomocou lezeckej techniky Elektromontážna činnosť: -silnoprúd -výroba rozvádzačov -slaboprúd Zámočnícka výroba: -konštrukcia Špeciálne zákazky pre film: -akcia nad voľnou hĺbkou.

Zabezpečovacie systémy -dvere, autá, trezory, okná

Telekomunikačná technika: - predpredajná, projektová a poradenská činnosť, predaj, inštalácia a servis digitálnych pobočkových ústrední, telefónnych prístojov, faxov, slaboprúdovej inštalácie s dodávkou na kľúč - riadenie spotrebičov po telefónnej linke - ITT-CZ - autorizovaný predaj, záručný a pozáručný servis zaistený ...

Komplexné riešenie v oblasti pobočkových telefónnych ústrední a ostatnej telekomunikačnej a kancelárskej techniky.

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.