Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

služby: - prihlasovanie nových vozidiel, prevody a odhlásenie vozidiel.

Spoločnosť AQUA Cleer s.r.o. ponúka kompletné dodávky technológií pre úpravu vody. Dodávame, inštalujeme a servisujeme úpravne vody pre chladiace okruhy, kotolne, zvlhčovače aj zariadenia na úpravu pitnej vody. Sídlime na Prahe 6 v Dejviciach a naše zastúpenie nájdete aj v Brne. Dodávka, inštalácia, montáž, servis, služby: - úpravne vody pre ...

služby: - poradenstvo v oblasti termovízneho merania.

Výroba, požičovňa, prenájom: - plastové kanoe

upratovacie služby - upratovanie domov, kancelárií - umývanie okien - prenájom umývacích upratovacích strojov. adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizácia - merania a regulácie.

E-shop - doplnky pre dom a záhradu - bezdotykové odpadkové koše - bezdotykové dávkovače mydla - kancelárske stoličky.

Predaj, export: - textilné a kožiarske stroje

služby: - návrhy a vizualizácie strojných zariadení - zhotovenie výrobnej dokumentácie

služby - návrh a výroba foriem na čokoládu - výroba čokolády. E-shop - formy na čokoládu.

služby - automobilové fólie - tónovanie autoskiel - montáž kvalitných protislnečných a bezpečnostných okenných fólií. Prevádzkareň Ústí nad Orlicí: - adresa: 561 53, Petrovice 25, 561 53 - tel.603 461 774.

Požičovňa, prenájom: - výpočtová a prezentačná technika Predaj použitých prístrojov.

Montáž, oprava, servis: - klimatizácia

služby: - konzultácie, poradenstvo a technická podpora v oblasti polygrafických a kartonážnych strojov - servis a opravy výsekových strojov.

Výroba, montáž, predaj - poštové schránky - boxy na letáky - domové čísla - vchodové prístrešky, striešky.

Oprava, servis, technické posudky: - kancelárska technika - tlačiarne.

služby - stavebné projekcie. Dodávka - kancelárske a obchodníci interiéry - vzduchotechnika, klimatizácia a kúrenie - obklady, dlažby. činnosť - elektroinstace - maliarske práce - murárske práce - stolárske práce - zámočnícka výroba.

Dodávka, predaj - zdravotnícka technika - fixačné systémy pre liečbu degeneratívnych a úrazových postihnutia chrbtice - biomateriály.

Ponúkam tieto služby: - kompletný servis a pravidelnú údržbu laboratórnych, metalografických a školských mikroskopov a stereomikroskopov týchto značiek; Carl Zeiss, Olympus, Leica, Nikon, Meopta, PZO - predaj náhradných dielov, digitálnych kamier, príslušenstva a doplnkov aj k starším typom mikroskopov - predaj mikroskopov firmy Carl ...

Výroba: - žiaruvzdorné materiály - ohňovzdorné výmurovky - modulárne bloky a tvaroviek z keramických a ostatných druhov vlákien - tvarovky na báze špeciálnych hmôt a betónov - technologické zariadenia pre rôzne odvetvia metalurgie Výrobný závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnosť - kontrola hasičských prístrojov a požiarnych vodovodov - servis hasiacich prístrojov, ročné kontroly, periodické dielenské kontroly, vstupné kontroly.

KLIMATEK Predaj, montáž - tepelné čerpadlá - klimatizácia - chladenie - vzduchotechnika.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, ...