Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Maloobchod, predaj, servis: -výpočtová technika -počítače -kancelárska technika - kopírovacie stroje - kancelárska technika - projekčná technika

Priemyselné technológie pre automobilový a elektronický priemysel.

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba brusív a ostatných minerálnych nekovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu

Dodávka a montáž jedálenských výťahov a malých nákladných výťahov - servis a modernizácia týchto zariadení. Zaistenie výmeny starých inštalácií za nové a dodávky náhradných dielov.

Činnosti: - zakladanie a údržba sadových úprav - terénne úpravy a rekultivácia - technické služby - rez a ošetrenie drevín - inštalácia závlahových systémov - kvetinová dekorácia interiérov a exteriérov - predaj rôznych druhov zemín a mulčovacieho materiálu - dodávka prvkov drobnej architektúry - dodávka palivového dreva - záhradné cesty ...

Projekcia, dodávka a výroba: - rozvádzače - riadenie strojov - elektronické riadiace systémy - programy.

Predaj: - CD - DVD - počítače - notebooky - príslušenstvo - flash pamäte - periférie - LCD monitory - tlačiarne - faxy.

Pražská spoločnosť OKZ HOLDING a.s. sa úzko špecializuje na výstavbu veľkokapacitných oceľových zásobníkov a oceľových konštrukcií. OKZ ponúka komplexnú dodávku investičných celkov v oblasti skladovania ropy, ropných produktov a ďalších médií. Ich dodávku realizuje „na kľúč“.

Predaj: - hasiace prostriedky - hasiace prášky a peny - manometre - ručné hasiace prístroje.

Výroba a priamy predaj: - zdravotnícky nábytok - kartotéky - nočné a jedálenské stolíky k lôžkom - kancelársky nábytok - stolička - kreslá - kompl. interiéry vrátane návrhu.

Predaj kopírok (kopírky, tlačiarne, faxy), tlačiarní a faxov vrátane príslušenstva. Inštalácia a servis, možnosť prenájmu a lízingu. Ponuka služieb copycentra.

Predaj svietidiel a protipožiarneho zabezpečenia.

Elektronické zabezpečovacie systémy. Predaj, dodávka, montáž a servis: - elektronická zabezpečovacia signalizácia (EZS) - elektrická požiarna signalizácia (EPS) - zabezpečenie priestorov a predmetov proti vlámaniu a požiaru: -byty, rodinné domy, balkóny, vstupné dvere, obchody, budovy, priemyselné a firemné objekty, areály - ...

Špecialista na priemyselné stroje. Vybavenie pre plastikárske prevádzky, vstrekovacie lisy, vstrekolis, lis na plasty, pásové dopravníky, priemyselné chladiace jednotky, všetko za bezkonkurenčné ceny.

Montáž - klimatizácia, vzduchotechnika Servis - klimatizácia, vzduchotechnika

Ponúkame parkovacie systémy, parkovacie plošiny, autovýťahy, sklady, regálové zakladače, manipulačnú techniku, dynamické váženie, ekopointy.

Predaj, montáž: -automatické parkovacie systémy -zvislé dopravníky pre automobily -logistické a technologické profily pre skladovanie aj v iných oblastiach. Hlavné sídlo Praha.

Špecializácia na USB flash disky (100 typov skladom a 100 typov v katalógu), pamäťové karty, MP3 a MP4 prehrávače. Ponúkame batérie a nabíjačky pre digitálne videokamery a fotoaparáty. Predávame mobilné telefóny v hodinkách, digitálne rámčeky. Doručuje tovar po ČR, SK alebo osobný odber na Prahe 3. Veľkoobchod Fun Beat.

Predaj aj servis: -tepelných čerpadiel -chladiace a klimatizačné techniky.

Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky - Predaj tovaru - Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výpočtovej techniky

Prevádzkovanie dráhovej dopravy. Revízie, prehliadky a skúšky technických zariadení v prevádzke.