Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Ponúkame široký sortiment, internetový obchod pre Vašu kanceláriu, firmu, školu alebo úrad. Zaisťujeme kompletné dodávky kancelárskych potrieb, papiere všetkého druhu, obalový materiál, občerstvenie a hygienické potreby, rozvoz tovaru zadarmo.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Kancelársky nábytok. Firma SCANDIUM bola založená v roku 2002 Jaroslavom Čechom a Pavlom Roubalom - dvoma spoločníkmi, ktorí sa už niekoľko rokov predtým pohybovali v oblasti kancelárskych a verejných interiérov. Hlavnými náplňami sú činnosti: - architektonická - konzultačný - poradenská - realizačné.

Letecká škola OKAir prevádzkuje vyhliadkové lety, kurzy pilotom na skúšku, prenájom lietadiel a výcvik pilotov PPL, CPL a FI.

Elektromotory. Dodávky elektromotorov, frekvenčných meničov a prevodoviek, poskytujeme našim zákazníkom plný a komfortný servis.

Ponúkame tepelné čerpadlá a klimatizácia Toshiba. Predaj, montáž a servis tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Výroba - vráta Výroba - schody - ploty Strihanie a ohýbanie plechov Zámočnícke práce - kovovýroby - zákazková výroba zo železa

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

Výroba - kovový nábytok Správa nehnuteľností

Kováčstvo, podkovárstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo

Dodávame typové aj atypické osobné výťahy, nákladné výťahy, trakčné lanové aj hydraulické výťahy, plošiny a oceľové presklené konštrukcie. Vykonávame rekonštrukcie výťahov, modernizácie výťahov, záručný, pozáručný servis a revízie výťahov.

Tmeliace nástroje Brúsne nástroje Praktické sady Brusivo

E-schop -predaj tetovacích výrobkov

Oprava, servis: -tlačiarne, plotre zn. Hewlett Packard.

Zaisťujeme výkup a predaj EUR a štandard paliet. Vykonávame mobilný výkup a závoz paliet. Opravy paliet. Prevádzkárne: - VALAŠSKÉ MEDZIRIAČIE areál nákladovej časti stanice ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDOK MIESTOK areál stanice ČD, skladová časť (oproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

KARE Design Praha Ponúkame široký výber moderného nábytku, osvetlenia, bytových doplnkov, dekorácií a darčekov. Extravagantné dizajnové lahôdky. Spolupracujeme s architektmi. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj. Návrhy interiérov.

Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov

Sprostredkovanie obchodu s čínskymi výrobcami. Dovoz textilu, skladových vozíkov, autodoplnkov, hračiek, diamantových kotúčov, náradia a pod. Poskytujeme služby spojené s dovozom tovaru z kontinentálnej Číny a Hongkongu.

Veľkoobchod zdravotníckym materiálom a technikou: - digitálne a ortuťové tlakomery - teplomery - chirurgické nástroje - manikúrne nástroje - nerez misky - kazety - fonendoskopy - gázy a kompresy.