Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Medzi hlavné činnosti spoločnosti VKF - nástrojárna s.r.o. patrí konštrukcia a výroba foriem pre vstrekovanie a vyfukovanie plastov. Ďalej vykonávame návrh aj výrobu grafitových elektród a opravy foriem. Sídlo našej firmy nájdete v Prahe, mestská časť Žižkov na ulici Na Jarov. Nástrojáreň, konštrukcia, výroba:  - formy pre vstrekovanie, ...

Vykonávame čistenie kanalizácie a odpadov v domácnostiach aj verejných priestoroch. Ďalej zaisťujeme kamerové prieskumy kanalizácií. Ponúkame aj inštalatérske a kúrenárske práce.

Prenájom a predaj kontajnerov, modulov a zostáv. Ponúkame obytné, sanitárne, skladové kontajnery, modulárne stavby a celky. Sme špecialisti na nízkoenergetické modulárnej stavby z modulov M3: škôlky, školy, kancelárie, penzióny, campy, golf. Vyrábame kontajnerové zostavy na mieru. Ďalej ponúkame široký sortiment vybavenia a príslušenstva ...

Opravy a montáž plynových zariadení -dodávky technológií na kľúč

Predaj, servis a prenájom stavebných strojov šmykové nakladače LOCUST minirýpadlá YANMAR vibračné dosky, pechy, valce AMMANN hydraulické kladivá INDECO. Servis nadstavieb: - PALIFT a PALFINGER, - nakladačov UNC, UN, UNK - valcov STAVOSTROJ. Predaj ND a prídavných zariadení.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, svietidlá - náradie - železiarstvo - záhradný nábytok, grily, krby - farby, laky - stavebniny - sanita, kúpeľňové doplnky - podlahy - domáce potreby.

Klimatizácia, vzduchotechnika a tepelné čerpadlá o to všetko sa Vám postará spoločnosť Alklimont s.r.o. Zameriavame sa na dodávku, montáž a servis týchto zariadení od návrhu až po realizáciu. Ďalej vykonávame opravy a servis autoklimatizácií, povinné revízie úniku chladív podľa zákona č.86 / 2002 Zb. a tiež poskytujeme poradenskú činnosť v oblasti ...

Veľkoobchod so zabezpečovacími systémami pre ochranu objektov, áut a GPS monitoring. Sme oficálne distribútor SONY, CNB, Avigilon a ďalších značiek pre Slovenskú republiku. Skuste našu vyškolenú technickú podporu, riešenie na mieru a záručný aj pozáručný servis.

činnosť - fólie na autá, polep automobilov - tónovanie autoskiel - reklama na autá.