Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Spoločnosť dodáva: - automobilové a letecké pohonné hmoty - automobilové, priemyselné a letecké oleje a mazivá - špeciálne kvapaliny. Ďalej je prevádzkovateľom siete čerpacích staníc. Výroba a dovoz chemických látok a chemických prípravkov klasifikovaných ako oxidujúce: - extrémne horľavé - vysoko horľavé - vysoko toxické - ...

Všetky stolárske práce na zákazku - z lamina, z masívu a dyhovanej drevotriesky Výroba - kuchynské linky - kancelársky nábytok - stoly na mieru - detské izby - obývacie steny - konferenčné stolíky - predsieňové steny - atypické doplnky - zariadenie hotelov - plávajúce podlahy (umelé aj drevené).

Čerpacia technika. Ponúkame tieto realizácie: - tlakové kanalizácie - domáce vodárne - AT stanica - čerpadlá na čistú vodu a kalové.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvorená centrálou v Prahe a spriaznenými spoločnosťami MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastnou montážnou skupinou a zaoberáme sa nielen medzinárodným obchodom, ale aj kalibráciami a záručným aj pozáručným servisom na všetky naše ...

Internetový predaj zdravotných a kancelárskych stoličiek SpinaliS.

Pohony pre ovládanie bránovej a bránovej techniky. Sekčné vráta hriadeľové a reťazové. Rolovacie brány roletové nástrčné, roletové prevodové a roletové rúrkové.

Veľkoobchodný predaj tonerov do tlačiarní, atramentov a pások do tlačiarní.

Firma DIAP dodáva široký sortiment diamantových a CBN nástrojov: - diamantové rolne - diamantové orovnávače - viaczrné orovnávače - diamantové brúsne kotúče - diamantové nože - galvanické nástroje - diamantové pasty - vnikací telieska - korundové brúsne kotúče. Vykonávame servis a opravy nástrojov.

Dodávka: - obrábacie stroje a ich príslušenstvo.

Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny. Poradenstvo v odbore technologických montáží.

Luxusné kancelárske doplnky: - dierovačky - zošívačky - otvárače na listy spoločnosti El Casco - písacie perá Aurora a Diplomat - kožený tovar a módne doplnky od Filippi Peletterie a Underwood - zakladače na písomnosti Leuchtturm - ručne spracované kožené diáre a fotoalbumy nemeckej značky Treuleben & Bischof.

Služby: - návrh, realizácia záhrad, - údržba verejnej zelene. - upratovacie, - zimná údržba chodníkov, komunikácií, - zemné, výkopové, terénne úpravy.

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Nákup, predaj a servis lesnej a drevárskej techniky. Ponúkame aj školenia k strojom.

Rýchle a spoľahlivé otváranie zámkov, áut, bytov a trezorov. Výmena vložiek a zámkov, montáž kovania, opravy dverí. Zámočnícka pohotovosť nonstop Praha a okolie. Kompletné zámočnícke práce, zabezpečenie a iné podľa telefonickej dohody.

Kovoobrábacie a tvárniace stroje: - nákup, výkup, predaj - preprava a sťahovanie nových aj použitých - servis, montáž a demontáž - likvidácia a odvoz zo zrušených prevádzok - zabezpečenie nákupu nového stroja podľa dodaných technických požiadaviek. Ďalej zhotovujeme znalecké posudky v odbore strojárstvo a autodopravy.

Predaj technológií, zariadení a vybavenia pre autoservisy a pneuservisy. - technologická súprava na opravy poškodených autoskiel GRD-systém, technológia na odstránenie šmúh a škrabancov na sklách, odlešťovanie predných svetlometovtechnologické sady a testery na detekciu a opravy motorov, EGR ventilov, turbo okruhov, elektrosystémov motorových ...

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

Predaj: meracie a riadiace systémy plochých oceľových materiálov.

Spoločnosť sa zaoberá technickým zariadením budov a technológiami na úpravu klímy.