Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predaj stavebného materiálu: - izolačné materiály - náradie - tepelné izolácie - geotextílie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Vykonávanie: - vodotesné izolácie. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC fólia - geotextílie - asfaltové výrobky - strešné doplnky - pracovné ...

Predaj a odborný servis: - elektronické pokladne - počítačové obchodné systémy - váhy - nárezové stroje - kávovary - mlynčeky na kávu - etikety - obalový materiál.

Predaj a servis zdravotníckej terapeutickej techniky. Periodické technické kontroly, kalibrácia prístrojov a príslušenstva. Špecializácia na terapeutickú techniku výrobcu Enraf-Nonius.

Predaj skúšobnej a meracej techniky pre nedeštruktívnu kontrolu materiálu.

Vykonávame značenie, popisovanie a gravírovanie širokého spektra materiálov progresívnou laserovou technológiou.

Vyroba a predaj: - kontajnery na nákladné automobily.

Výhradné zastúpenie firiem: - GLEIT-µ - špeciálne mazivá, - ELASKON - mazivá na laná a separačné oleje, - UNIL - automobilové a priemyselné oleje a mazivá (motorové, prevodové, hydraulické, turbínové, kompresorové, ložiskové, plastické). Poradenská činnosť.

Firma ERPOS s.r.o. sa zaoberá dodávkami pokladničných počítačových systémov POS pre predajne, maloobchody i veľkoobchody, vrátane rozľahlých sietí prepojených pomocou telefónnych liniek. Zaisťujeme inštalácie, školenia i servis. Ďalej dodávame systémy do reštaurácií, hotelov, predajní rýchleho občerstvenia, fitness klubov a podobne.

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Veľkoobchod, predaj, dodávky, preprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - ľahké vykurovacie oleje LTO - ťažké vykurovacie oleje TTO - plastické mazivá - mazacie oleje. Doprava ropných produktov: - produktovody - železničné cisterny - cestné ...

Veľkoobchod, predaj, dodávky, preprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - ľahké vykurovacie oleje LTO - ťažké vykurovacie oleje TTO - plastické mazivá - mazacie oleje. Doprava ropných produktov: - produktovody - železničné cisterny - cestné ...

Technické kontroly na manipulačnej technike vzv. Školenie obsluhy vozíkov, vystavenie oprávnenia preukazu. Revízia hydraulických zariadení. Predaj priemyselných pneumatík.

Ponúkame služby z oblasti silnoprúdových a slaboprúdových zariadení, realizáciu a servis. Tvoríme šifrované komunikačné kanály v úrovni vojenských aplikácií. Dodávame zabezpečovacie systémy do domov a spoločností. Kontrolujeme a zamedzujeme únikom dát. Zariadime fyzickú ostrahu budov, majetku a osôb.

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Vyrábame lasery pre priemysel a medicínu. Lasery a laserové systémy na značenie, gravírovanie, rezanie, zváranie a priem. aplikácie. Zákazkový laserový popis a gravírovanie. Lekárske a kozmetické biostimulačné a výkonové lasery, bio a polymerizačné lampy.

Činnosť: - dovoz zdravotníckej techniky a špeciálnych materiálov pre zdravotníctvo. Našimi doménami sú odbory: - oftalmológia - ORL - neurochirurgia - dermatológia. Dodávame slovenským a českým lekárom a optikom najkvalitnejšie prístroje, nástroje a materiály dostupné na svetových trhoch. Naša komplexná servisná podpora ...

TECTRA A.S. pôsobí na českom trhu od roku 1990. Ponúkame riešenie úloh v oblasti: - meranie - kalibrácia - diagnostiky v spolupráci so svetovými výrobcami. Poskytujeme technickú podporu, záručný aj pozáručný servis a kalibračné služby. Ponúkame pomoc a konzultácie pri riešení úloh merania.

Predaj: - príslušenstvo k výpočtovej technike - kancelárske potreby - tlačiarne, tonery, náplne - sieťové prvky - multimédiá.

Výrobca a dodávateľ ťažných strojov a zariadení pre vertikálnu dopravu v hlbinných baniach.

Distribúcia techniky z odboru klinická diagnostika, molekulárna biológia a genetika.

Dodávateľ širokého spektra reagencií a spotrebného materiálu s využitím v mnohých laboratóriách zaoberajúcich sa základným výskumom, molekulárnou diagnostikou, forenznými vedami, či analytikou.

Montáž, revízia a servis - elektrická zabezpečovacia signalizácia EZS - samostatné televízne okruhy CCTV - prístupové systémy ACS

Výroba, predaj: - pelety Projekcia, inštalácia: - solárne panely Výstavba: - fotovoltaických elektrární Dodávka, inštalácia: - linky na výrobu peliet

Predaj, servis a opravy mechanických a digitálnych váh.