Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Realizácia stavieb, zatepľovanie budov. Zámočnícke, zváračské a montážne práce.

Zaoberáme sa špecializáciou na opravu všetkých značiek notebookov a stolných PC bez ohľadu na ich vek. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a snažíme sa vyhovieť jeho požiadavkám a navrhnúť optimálne riešenie. Svoje služby poskytujeme na našej prevádzke alebo u Vás doma.

Výroba a predaj - nástroje pre priemyselné obrábanie KOMET, DIHART, JEL.

Výroba - mechanické a elektronické meracie zariadenia pre železnicu

Spoločnosť sa špecializuje na vývoj a výrobu manipulačnej, vážiacej a transportnej techniky. Ide o českú spoločnosť s istotou kvality a precízneho prevedenia. Samozrejmosťou je servisná údržba a optimalizácia stavu zariadenia. Pružný a individuálny prístup, vývoj zariadenia podľa potrieb klientov. Viac ako 50 rokov skúseností v obore.

Špecializovaná kamenná predajňa s kompletným sortimentom vysoko kvalitných diamantových nástrojov, strojov a príslušenstva nemeckej značky GŐLZ. Ponúkame diamantové jadrové vŕtacie korunky, diamantové rezné, brúsne kotúče a diamantové laná.

Zámočnícka pohotovosť Praha - dojazd na otvorenie dverí do 60 minút - nedodržanie limitu = zľava 30%, profesionálne otváranie áut a bytov bez poškodenia dverí a vozidla, nonstop dispečing. Zámočnícky servis Praha.

Stavebná činnosť, výstavba: - priemyselné, občianske aj bytové objekty - čistiarne odpadových vôd - inžinierske siete - vodohospodárske stavby - dopravné stavby - rekonštrukcia - inžinierska činnosť v odbore pozemných stavieb Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie

Predaj, e-shop: - obalový materiál - nápojové tégliky - jednorazový riad - papierové obaly - plastové vrecká, vrecia

Tvorba návrhov, dodávka a servis klimatizácií pre byty, kancelárie a budovy.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obrábacie elektrovreteny

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -nechtová kozmetika -nástroje a pomôcky pre manikúru a pedikúru

Veľkoobchod, predaj: - upratovacia a čistiaca technika - tlakové umývacie stroje teplovodné a studenovodné priemyselné vysávače na mokré a suché nečistoty - extrakčné čističe kobercov a čalúnenie - jednokotúčové umývacie stroje a podlahové automaty - súpravy na umývanie okien, rozmýváky. .

Sme najväčšia špecializovaná požičovňa dodávok a mikrobusov v Prahe, Českých Budějoviciach. Požičať alebo prenajať dodávku si môžete od 450, - Sk v miestach v Prahe, ČB. Po dohode však kdekoľvek v SR. Otvorené máme každý deň v týždni vrátane sviatkov. Prijímame platobné karty. Ponúkame zapožičanie dodávok a mikrobusov aj s vodičom. Poskytujeme ...

Miešanie autolakov PPG, plnenie sprejov, konzultácie. Predaj: - autolakýrnické materiály - pomôcky - náradie..

Predaj, oprava, servis, repase turbodúchadiel vrátane náhradných dielov.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Ponúkame mikro a nanoštruktúry pre optiku.

Adr-dental s.r.o ponúka predaj montáž, záručný a pozáručný servis: - dentálna technika - zubné spoupravy - príslušenstvo. Produkty: - Bien Air mikromotory - Bien Air turbínky - Dentálne röntgeny - Intraorálne, panoramatické röntgeny, rádioviziografia ... - Intraorálne kamery - KaVo násadce - KaVo kolienkové a rovné násadce - ...

PALUX je už viac ako 50 rokov jedným z najdôležitejších výrobcov špičkového kuchynského zariadenia pre všetky oblasti verejného stravovania. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam ako výrobca a dodávateľa kompletných kuchýň vieme, že profesionálna kuchyňa je vždy investícia vyžadujúca dôkladnú úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspech aj z dlhodobého ...

Strih a ohyb plechov do dĺžky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilov a klampiarskych prvkov, veľkoplošné frézovanie, práškové lakovanie, kovovýroba.

Predaj a servis výpočtovej techniky a ďalšie elektroniky.

Dodávky: - malé a stredné pilárske technológie, uhlové, preklopné, kmeňové, kotúčové, pásové píly. brúsky píl.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovovaním oceľových dielov a iných legovaných ocelí či komponentov (liatiny, atď.) Úprava nekovových materiálov: - meď - mosadz - hliník. Pokovanie, leštenie pružinového a planžetového materiálu.