Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Farmaceutická spoločnosť - klinické monitorovanie - vedecko-lekárske prekladateľské služby - farmakovigilancia.

Predaj, e-shop - kontajnery a regály do predajní - kovovové otočné regály - vozíky na bielizeň.

Zastúpenie renomovaného nemeckého výrobcu tampónových strojov - ITW MORLOCK. Inštalácia, školenie obsluhy, záručný a pozáručný servis, predaj.

Dodávka: - elektrospotrebiče - žehliace dosky - parné čističe - profesionálne vysávače - podlahové umývacie stroje - 3D tlačiarne

Návrh, výroba, realizácia: - rozvádzače Predaj, požičovňa: - dieselgenerátory Caterpillar.

Ponúkame služby outsourcingu BOZP a PO (bezpečnosť práce a požiarna ochrana) spracovanie dokumentácie, školenia BOZP PO. Riešime školenia: - vodič - žeriavnik, viazač - obsluha VZV - tlakové nádoby - plynové nádoby - prvá pomoc - elektro. Systém je aplikovateľný prakticky vo všetkých podnikateľských oblastiach. Medzi ...

Ponuka poradenstva v oblastiach BOZP a PO a odborných školení vodičov, žeriavnikov a viazačov. Predaj, revízia a opravy hasiacich prístrojov a hydrantov.

Predaj a servis stomatologického materiálu, nástrojov a prístrojov.

Činnosť: - dodávky vzduchotechnických zariadení - meranie a regulácia - chladenie a klimatizačných jednotiek - vzduchové dverné clony - záručný a pozáručný servis klimatizácie a vzduchotechniky - rekonštrukcia vzduchotechnických zariadení - rekuperácia - kompletné stavebné práce.

Služby: -implemetácia systémov pre nahrávanie hovorov a vybavením call centier Dodávka, predaj: -IP ústredne -telekomunikácie -zabezpečovaciu techniku -náhlavné súpravy -tlačiarne -PC -notebooky

Vykonávame inštalácie a opravy klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a rekuperácií. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji.

Výroba zariadení pre automatizáciu - polohovadlá, rotátory, zváracie traktory, zváracie automaty, automaty na zváranie plazmou - robotizované pracoviská.

E-shop - výpočtová a kancelárska technika - spotrebná elektronika - notebook, tablety - mobilné telefóny - detské hračky.

Elektroinštalačné práce. Montáž gastrozariadení do hotelov, vývarovní, škôl. Stavba vysielačov.

E-shop - nivelačný prístroj optický - meračské pásmo - zvinovacie metre - vodováhy.

Predaj - 3D tlačiarne - 3D tlačové technológie.

Predaj: - piestové, skrutkové kompresory - sušenie stlačeného vzduchu. Predaj piestových a skrutkových kompresorov Remeza a Atmos. Záručný a pozáručný servis kompresorov a sušičiek.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - mobilné telefóny - tablety - kamery - múdre hodinky - laserové tlačiarne.

Činnosť: - letecké služby - aerotaxi - vyhliadkové lety - prenájom lietadiel - pilotný výcvik

Projekcia, výroba: - stroje na údržbu železničných tratí

Výroba: -laserové rezacie stroje -gravírovacie stroje