Pavlínek s.r.o.

Pavlínek s.r.o.

Sortiment strojov a zariadení pre firmy zahŕňa rôznu techniku. Výrobné stroje v podobe CNC technológií, baliace a triediace linky, skladové systémy, žeriavy, dopravníky, montážne roboty, lisy, textilné stroje alebo technológie pre potravinársky priemysel.

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Opravy a modernizácia počítačov, notebookov, mobilných telefónov - odstránenie vírusov - inštalácia a nastavenie programov - čistenie. Opravy, servis - domáce spotrebiče - práčky, umývačky, chladničky.

Geotronics Praha je distribútor: - prístrojov na geodetické meranie - prístrojov pre GIS merania - stavebných laserov - termokamier Sme autorizovaný distribútor spoločnosti Trimble, ktorý na slovenskom trhu ponúka kompletné zabezpečenie (predaj, podpora, servis) pre divízie geodézie a GIS merania. Prevádzkujeme aj sieť referenčných staníc ...

Naša firma Vám ponúka nový Eco - trend, ktorým sa stávajú krabičky z cukrovej trstiny, bio plastov, palmových listov. Pre spotrebiteľov predstavujú štýl – eleganciu – ľahkosť a pritom pevnosť a stabilitu.

Predaj súčiastok: - mechanické upchávky, rotačné prívody, vzduchom a olejom ovládané spojky/brzdy, polotovary z technických plastov. Opravy mechanických upchávok, čerpadiel a ďalších zariadení výroba dielov (hriadele, puzdrá atď) z nerezu.

Správa počítačových sietí, predaj hardvéru a softvéru, servis. Ponúkame webhostingové služby, návrhy a realizácie počítačových sietí, IT outsourcing, poradenstvo v oblasti informačných technológií pre súkromníkov, firmy školy a vzdialená podpora.

Reheat s.r.o. – moderné technológie v elektrickom podlahovom vykurovaní, rekuperačnom vetraní a centrálnom vysávaní. Pomôžeme Vám s inštaláciou v byte, dome či iných priestoroch, vnútorných aj vonkajších, vrátane systému s centrálnym ovládaním. Priestory sa tak stávajú pohodlnejšie a energeticky úspornejšie s menším pohybom vzduchu a ľahšou ...

Fotky, fotografie, módnu aj výtvarnú fotografiu pre firmy aj agentúry.

Servis a údržba čerpacích staníc.

- Skladovanie - Výroba rafinovaných ropných produktov

Služby: - Bezpečnosť a hygiena práce - Komplexné zaistenie - Požiarna ochrana - Ochrana životného prostredia

Predaj: - elektronické zámky - systémy evidencie a kontroly dochádzky - dverové kovanie - prístupové médiá

Zastúpenie pre Gilson, Diba-Omnifit, BiochemValve, ILS, IDEX-Upchurch, IDEX-Rheodyne, IDEX-Ismatec - sortiment automatickej pipety, Pipetman, Microman, Distriman, pipetovacie špičky, autosamplery, čerpadlá, HPLC, preparatívne LC, zberače frakcií SPE, GPC, sklenené kolóny, LC, otočné ventily, solenoidové ventily, uzávery na fľaše, ventily, ...

E-shop: - počítačové príslušenstvo - káble a konektory - tlačiarne a príslušenstvo - satelitná technika - softvér

Fínsky nábytok: - kompletný sortiment bytového nábytku.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba strojov a zariadení

Predaj: - maliarske potreby - nanášacie stroje - brúsne papiere a kotúče - štrkové tmely

Predaj a servis otryskávacích a guličkovacích strojov

Projekcia, dodávka a servis vzduchotechniky. Riešenie priemyselnej filtrácie. Projekcia, dodávka, servis: - filtračná technika. Odprášenie, odsávanie a odlučovanie prachu, dymu a olejovej hmly.

Agentúra CEZAA s. r. o.: - produkčné a technické zabezpečenie spoločenských akcií, súkromných i firemných večierkov, školení, osláv. - zabezpečenie športových aj detských dní. - realizácia a zabezpečenie promo akcií. - zabezpečenie ozvučenia, osvetlenia, projekcie, pódia, nábytku, programov, umelcov, kompletné výzdoby aj stavby a ...

Predaj a eshop s počítačmi, sieťou, zabezpečením, PC komponenty, hardvér, foto, video, hrami a elektro.

Stolárske práce Zákazková výroba - kancelársky nábytok - podlahy - okná - dvere.

Služby: - montáž vzduchotechniky - predaj vzduchotechniky